Απόψε η εκδήλωση “12 χρόνια Φάρος”

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 3 Αυγούστου 2016, 10:51

Απόψε το βράδυ στο κέντρο "Πορτοκάλι", ο "Γαλανόλευκος Φάρος" πραγματοποιεί τον καθιερωμένο ετήσιο χορό με μία πλειάδα ποδοσφαιριστών που έχουν τιμήσει τη φανέλα με το εθνόσημο να δίνουν το παρών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ποδοσφαιριστές όπως ο Κώστας Κατσουράνης, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Στράτος Αποστολάκης, ο Νίκος Μαχλάς, ο Γιάννης Γούναρης, ο Τάκης Νικολούδης και άλλοι πολλοί θα είναι παρόντες στην εκδήλωση που έχει ώρα έναρξης τις 9 το βράδυ και φέρει την ονομασία “12 χρόνια Φάρος”, όσα δηλαδή έχουν περάσει από το 2004 οπότε και ιδρύθηκε ο σύλλογος.

Σίγουρα σημαντικό γεγονός είναι η βράβευση της Δέσποινας Παναγούλια, κόρης του αξέχαστου Αλκέτα Παναγούλια, η οποία έρχεται στα Χανιά από τις ΗΠΑ γι’ αυτό το λόγο, προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του πατέρα της που ήταν ο προπονητής της Εθνικής μας στο Μουντιάλ του 1994.

Ακόμα, στην εκδήλωση θα υπάρχει και… χανιώτικη εκπροσώπηση αφού ανάμεσα στους παλαιμάχους διεθνείς που θα τιμηθούν είναι ο Γιάννης Δαμανάκης που ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο. Επίσης από πλευράς Πλατανιά, καλεσμένοι είναι ο Γιώργος Παράσχος και ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Αναλυτικά οι “13” που τιμά απόψε ο “Γαλανόλευκος Φάρος” είναι οι εξής:

Αποστολάκης, Βαμβακούλας, Γούναρης, Γουνδουλάκης, Δαμανάκης, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Mαχλάς, Νικολαΐδης, Νικολούδης, Παράσχος, Πουπάκης, Τσιάρτας. 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad