Απόψε η αναχώρηση για Λιβαδειά

Χανιά | 18 Ιανουαρίου 2021, 10:57

Το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για την ομάδα των Χανίων με τελικό προορισμό τη Λιβαδειά. Ακτοπλοϊκώς θα γίνει η μετάβαση.

Μέσα στη μέρα πρόκειται να γίνει γνώστη η αποστολή απ’ τον Αλέκο Βοσνιάδη, οπότε και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στα Χανιά, μένει βέβαια να γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορονοϊό τα οποία τελικά ήταν προγραμματισμένα για τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει ανακοινωθεί ένα κρούσμα θετικό με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή πάντως να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να επιστρέψει και πάλι στη δράση.

Τα Χανιά από την πλευρά τους είδαν το πώς κύλησε η πρεμιέρα, παρατηρώντας όλα τα παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ σίγουρα στάθηκαν στο “διπλό” που έφερε ο Λεβαδειακός στην έδρα του Καραϊσκάκη Αρτας… Ο Λεβαδειακός ο οποίος είναι άλλωστε και ο προσεχής τους αντίπαλος.

Οπως φαίνεται, τα Χανιά καλούνται να πέσουν εξ αρχής στα βαθιά και στο πρώτο τους παιχνίδι μετά από 10 ολόκληρους μήνες να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό στην έδρα της Βοιωτίας…

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania