Απομένουν οι αποφάσεις για τους “τρεις”

Πλατανιάς | 12 Μαΐου 2016, 19:09

Η παρουσία τριών ποδοσφαιριστών στο Μάλεμε αυτή την περίοδο, με τελευταία να είναι αυτή του Καμερουνέζου Γκιοατά δίνει μία άλλη διάσταση στις τελευταίες προπονήσεις της φετινής περιόδου για τον Πλατανιά.

Ο 22χρονος στόπερ της γαλλικής Ολιμπίκ Νις δοκιμάστηκε στο φιλικό με την Κ20 την Τετάρτη και μάλιστα συνεχίζει να βρίσκεται στα Χανιά, με τον Γιώργο Παράσχο να έχει έτσι τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσει ακόμα καλύτερα.

Επίσης, παρόντες παραμένουν ακόμη στις προπονήσεις, ο Ισπανός Ντιντάκ που θα επιστρέψει πάντως μέσα στα επόμενα 24ωρα στον Αιγινιακό και ο Ουκρανός Πρντέτα.

Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι το τι θα αποφασίσει τελικά ο Πλατανιάς και ειδικότερα ο προπονητής του, για ό,τι αφορά τους τρεις παίκτες. Ο Γκιοατά φαίνεται να άφησε μια πρώτη καλή εντύπωση στον έμπειρο τεχνικό αλλά σίγουρα χρειάζεται ακόμα χρόνος για ν’ αποφασίσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικότερα ο Ντιντάκ Ντεβέσα “άρεσε” και στο δεύτερο ματς που χρησιμοποιήθηκε, με συνέπεια αυτή τη στιγμή να φαίνεται να είναι οι πιθανότητες με το μέρος του για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Πλατανιά.

Απομένει, σε κάθε περίπτωση, να φανούν τα αποτελέσματα για τις αποφάσεις που θα παρθούν για τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές, η παρουσία των οποίων στο Μάλεμε, σημειώνεται ξανά, ότι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad