Με τη νίκη αυτή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό της και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα έχει δύο ευκαιρίες να διεκδικήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Ευρωπαϊκού Νέων Γυναικών.
Σε ένα ακόμη παιχνίδι παρούσα η (προερχόμενη από τον Ανδρογέα) πόιντ γκαρντ του ΠΑΣ Γιάννινα, Σοφία Γιαπιτζόγλου (ένας πόντος, δύο ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ σε 16:51), η οποία έχει αγωνισθεί σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης.
Ελλάδα – Σλοβακία 67-54
Δεκάλεπτα: 16-17, 27-27, 48-36, 67-54
Διαιτητές: Φροσολίνι (Ιταλία), Κεστέιν (Ολλναδία), Κρστοόβιτς (Μαυροβούνιο)
Ελλάδα (Δρακάκη): Στολίγκα 8 (2), Χατήρα 10 (1), Γιαπιτζόγλου 1, Πατσιατζή, Κυριακούδη 4, Μπάλτζή 4, Λιανούδη 10, Χωλοπούλου 11, Σύρπα 19.
Φρόσω Δρακάκη: «Πήραμε μια σπουδαία νίκη και θέλω να σταθώ στην ψυχή που δίνουν αυτά τα κορίτσια σε κάθε παιχνίδι. Την αυταπάρνηση και τις μάχες που δεν παρατάνε ποτέ. Είμαι περήφανη για εκείνες. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα την αποστολή μας. Συνεχίζουμε ταπεινά, με σεβασμό στους αντιπάλους, αλλά χωρίς φόβο.»






