Απολογισμός και επόμενη μέρα για τα τοπικά πρωταθλήματα

ΕΠΣΧ | 30 Ιουνίου 2021, 9:38

Η μέρα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων έφτασε.

Το βράδυ της Τετάρτης (30/06, 19:00) στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων είναι προγραμματισμένη η διαδικασία, με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όπως έγινε και πριν από ένα χρόνο στην ίδια τοποθεσία.

Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός για την επόμενη σεζόν είναι ανάμεσα στα θέματα της ημερησίας διατάξεως. Μία αρκετά δύσκολη χρονιά πέρασε για τα σωματεία, που είδαν ξανά τα πρωταθλήματα να διακόπτονται λόγω της πανδημίας. Αυτή τη φορά Α’ και Β’ Κατηγορία σταμάτησαν στην 4η αγωνιστική, ενώ η Γ’ δεν ξεκίνησε καν.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση για την επόμενη μέρα στα τοπικά πρωταθλήματα, με τα σωματεία να έχουν πληγεί ιδιαίτερα λόγω της κατάστασης που επικρατεί, αλλά και να περιμένουν να ακούσουν το τι μέλλει γενέσθαι και υπό ποιες προϋποθέσεις θα υπάρξει η επιστροφή στη δράση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη (οριστική) διακοπή λόγω covid-19 έγινε τον Απρίλιο του 2020, προς το τέλος των πρωταθλημάτων, ενώ η δεύτερη τον Νοέμβριο όταν διεξήχθησαν μόλις 4 αγωνιστικές σε Α’ και Β’ Κατηγορία.

Estrella

Rabona ad