Απόλλων Λάρισας: «Θα επιστραφούν 21 βαθμοί…»

Super League 2 15 Νοεμβρίου 2022, 9:49

Ο Απόλλων Λάρισας με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι «τακτοποίησε στο ακέραιο τις οφειλές» και αναμένει την επιστροφή 21 βαθμών (από τους 30 που του αφαιρέθηκαν).

/Bella Pizza

Η ομάδα της Φιλιππούπολης παράλληλα αναφέρει ότι έχει ασκήσει έφεση και για την υπόθεση της ΓΓΑ και το -9 που της έχει επιβληθεί.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι τακτοποίησε στο ακέραιο τις οφειλές της και έτσι θα της επιστραφούν οι βαθμοί της τιμωρίας.

Η ομάδα μας μερίμνησε άμεσα ώστε να σβήσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υφίστανται, για να επιστραφούν οι βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, λόγω οφειλών.

Ο πρόεδρος της εταιρείας μας, κ. Κωνσταντίνος Τσακίρης πλήρωσε κανονικά τα χρήματα από τις προσφυγές που είχαν συσσωρευθεί (ποσό που ξεπερνάει τις 70.000 ευρώ), από τις οποίες υπήρξε η αφαίρεση βαθμών και έτσι ο Απόλλωνας παίρνει πίσω τους συγκεκριμένους βαθμούς.

Όσο για τους 9 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από τον αθλητικό δικαστή η ΠΑΕ κινήθηκε και σε αυτό το μέτωπο γρήγορα έχοντας ασκήσει έφεση, ελπίζοντας στην δικαίωση και αυτής της περίπτωσης, έφεση η οποία έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη (16/11) στην ΕΠΟ.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad