Απόλλων Λάρισας: Η 20άδα για Ξάνθη

Super League 2 2 Μαρτίου 2021, 16:54

Τρεις απουσίες και μία επιστροφή για τον Κώστα Φρατζέσκο ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στην Ξάνθη.

Είκοσι ποδοσφαιριστές απαρτίζουν την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο απουσιολόγιο αναγράφονται τα ονόματα του τιμωρημένου Παναγιώτη Μπάλλα και των τραυματιών Κώστα Χατζή, Γιώργου Τζοβάρα.

Το δελτίο τύπου της Θεσσαλικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Αρκετά σύντομη ήταν η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της Τετάρτης (03/03, 15:00 ΕΡΤSPORTS-2-ΕΡΤFLIX) στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 2 με την Ξάνθη στο ΞΑΝΘΗ ARENA στα Πηγάδια.

Στην αποστολή του Απόλλωνα, γι αυτό το παιχνίδι ο τεχνικός μας, κ. Κώστας Φρατζέσκος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Παναγιώτη Μπάλλα, όπως και στους τραυματίες Κώστα Χατζή, Γιώργο Τζοβάρα. Αντιθέτως επανέρχεται ο Γιάννης Μπαστιάνος.

Οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του, ο κ. Φρατζέσκος στην πόλη της Θράκης, είναι οι εξής: Γκέκας (Τ), Αστράς (Τ), Σκούπρα, Γκόλιας, Μόρας, Καρρίκι, Καμπέρης, Μπαστιάνος, Αθανασιάδης, Μπαλογιάννης, Τασιούλης, Γιάκος, Γκουντρουμπής, Λίταινας, Da Campo, Obradovic, Μπάμπης, Λουκάς, Σέχου, Νύκταρης.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania