Απόλλων Ευπαλίου: «Άψογη η φιλοξενία»

Ποδόσφαιρο 25 Σεπτεμβρίου 2022, 20:15

Ευχαριστεί και συγχαίρει τη διοίκηση του Αλμυρού ο Απόλλων Ευπαλίου για τη φιλοξενία στο Γάζι, την οποία χαρακτηρίζει στην ανακοίνωση ως «άψογη».

Την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Αλμυρός, που έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Ευπαλίου με 1-0 στο Γάζι. Ο Νίκος Κατσικοκέρης το “χρυσό” γκολ.

O Κατσικοκέρης “υπέγραψε” την πρόκριση του Αλμυρού

Η διοίκηση της φιλοξενούμενης ομάδας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές της για την προσπάθεια και ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας του Γαζίου για τη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Ευπαλίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μπράβο!!! Το ταξίδι μας στο Κύπελλο Ελλάδος τελείωσε με γεμάτες τις αποσκευές από τη χαρά του παιχνιδιού, από την μοναδική εμπειρία του πανέμορφου ταξιδιού, την αξιοπρεπέστατη εμφάνιση της ομάδας μας που κράτησε ψηλά το ποδόσφαιρο του Νομού μας και το διαφήμισε μέχρι τη Κρήτη.

Το μόνο που δεν είχαν οι αποσκευές μας ήταν η πρόκριση απέναντι σε πολύ καλή και δυνατή ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Να δώσουμε πολλά, πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας – οικογένεια σε όλο το τεχνικό επιτελείο και να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον αντιπρόεδρο της ομάδας μας Κύριο Θωμά Ρούμπα που είναι πάντα μαζί μας!

Να ευχαριστήσουμε θερμά την Διοίκηση του Αλμυρού για την ΑΨΟΓΗ φιλοξενία και οφείλουμε να πούμε ότι τέτοιες Διοικήσεις κοσμούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο! Τους ευχόμαστε από καρδιάς πολλές επιτυχίες!»

Estrella

Rabona ad