Οι φιλοξενούμενες μπόρεσαν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα στη Σοχώρα, παραμένοντας στο -3 από την 7η ΡΕΑ (8 έναντι 11 βαθμών).
Αυτό ήταν το τελευταίο ματς των δύο ομάδων για το 2024, με το επόμενο να είναι το νέο έτος, όπου η ΡΕΑ έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του Παναθηναϊκού και τα Τρίκαλα ταξιδεύουν στη Δράμα για το ματς με τη Δόξα.
ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (με περιγραφή από τη σελίδα της ΡΕΑ):
13’ Η Ζώτου βρήκε τη Δαφέρμου έξω από την περιοχή, με το σουτ της να κοντράρει και να μπλοκάρει η τερματοφύλακας.
31’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε το φάουλ, με την Κοτσάκι αμαρκάριστη από κοντά να μην πιάνει σωστά την κεφαλιά ενώ η επερχόμενη Σιτούμα έκανε την προβολή με την τερματοφύλακα να μπλοκάρει.
33’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε το κόρνερ, με την Νακαγιένζε να πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα να κοντράρει και να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
37’ Η Ζέλεβα εκτέλεσε το κόρνερ με τον αέρα να δίνει περίεργη τροχιά και τη Μαργαρίτη να αποκρούει εντυπωσιακά.
39’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε με λόμπα το φάουλ, με την Κοτσάκι να πιάνει την κεφαλιά και να μπλοκάρει δύσκολα η τερματοφύλακας.
45’ Όμορφη ενέργεια της Μαρκουτσά από δεξιά, με τη Ζώτου να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι και την μπάλα να καταλήγει στα χέρια της τερματοφύλακα.
60’ Σούταρε η Μαρκουτσά εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι.
64’ Η Κρίστο σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι.
71’ Όμορφη προσπάθεια με την Κρίστο να βγάζει δεξιά στη Σιτούμα, εκείνη έβγαλε τη σέντρα, με την Κρίστο να κάνει την κεφαλιά και να μπλοκάρει η τερματοφύλακας.
83’ Η Μαρκουτσά εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ με την μπάλα να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.
90+5’ Η Βορριά και η Αναγνωστοπούλου δέχθηκαν από μία κόκκινη κάρτα για μία αψιμαχία στον χώρο του κέντρου.
ΡΕΑ (Στέλιος Κοζανίδης): Μαργαρίτη, Βορριά, Κελαϊδή, Γεωργούλα (75’ Γουνάκη), Νακαγιένζε, Μαρκουτσά, Δαφέρμου (56’ Κρίστο), Κοτσάκι, Μπασούρη, Σιτούμα, Ζώτου.
Τρίκαλα (Νίκος Βαλομάνδρας): Δραγούτσου, Αναγνωστοπούλου, Μπέου, Τσούνη (70’ Κάργα), Τσούκα, Ζέλεβα, Μίσσια (62’ Κυριζάκη), Κεχαγιά, Πλατανιά (46’ Πιπερά), Σιδηροπούλου, Κατσιγιάννη.







