Αποκατάσταση και ρεπό μετά την “τεσσάρα”

Εργοτέλης | 12 Απριλίου 2021, 20:03

Στο γήπεδο βρήκε το πρωί της Δευτέρας τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Για την Τρίτη έχει προγραμματισθεί ρεπό, ενώ την Τετάρτη θα αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Όσοι αγωνίσθηκαν (για τουλάχιστον 45 λεπτά) στη νίκη επί του ΟΦ Ιεράπετρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ραντεβού είχαν και σήμερα το πρωί στο γήπεδο μετά το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΙ (4-0), οι κιτρινόμαυροι οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα η σημερινή προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ με το πρώτο να περιλαμβάνει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πάνω από 45 λεπτά χθες οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία, ενώ στο δεύτερο οι υπόλοιποι ανέβασαν την ένταση ακολουθώντας παιχνίδια περιορισμένου χώρου και ταχύτητες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Appi και Neral ενώ εκτός παρέμεινε ο Botte ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι και αντικαταστάθηκε. Στον αντίποδα και στα ευχάριστα επανήλθε κανονικά ο Σερβιλάκης.

Επόμενη συνάντηση για προπόνηση έχει οριστεί την Τετάρτη όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το επόμενο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή (18/04), καθώς αύριο οι παίκτες μας θα πάρουν ρεπό.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad