Αποκαλύψεις στη παρουσίαση Ίβιτς

Super League 1 10 Ιουνίου 2016, 16:01

Πολλές ειδήσεις προέκυψαν κατά την παρουσίαση του Βλανταν Ίβιτς.

Ο Λούμπος Μίχελ ανέλυσε γιατί επέλεξε τον Βλάνταν Ίβιτς για προπονητή της επόμενης τριετίας, ενώ αποκάλυψε πως ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ δεν συνεχίζει και την νέα χρονιά στη Τούμπα.

Ο Σλοβάκος πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ακόμα ότι υπάρχει παίκτης στη Θεσσαλονίκη (μαζί με τον ατζέντη του και τον δικηγόρο του) που ήρθε για να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ενώ έβαλε τίτλους τέλους και στη συνεργασία με τον Μιγκέλ Βίτορ. Επίσης τόνισε ότι  πως και το μέλλον του Βελλίδη στην ομάδα είναι ανοιχτό.  

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ανέλυσε τις σκέψεις του πάνω σε πολλά ζητήματα. Αρχικά ο Λούμπος Μίχελ, τόνισε: “Είναι σημαντικό για το χτίσιμο της ομάδας να έχεις προπονητή για μεγάλο διάστημα. Μετά από καιρό, πιστεύω πως ο προπονητής δεν θα μείνει για έναν χρόνο, αλλά για περισσότερο από τα τρία χρόνια που θα είναι το συμβόλαιό του. Δεν έχουμε κανένα μυστικό για τις μεταγραφές”.

Στη συνέχεια τόνισε:

Για το αν είναι έτοιμος να ανακοινώσει μεταγραφή σήμερα: “Είναι ένας παίκτης εδώ μαζί με τον μάνατζερ του. Μιλάμε και έχουμε επαφές. Ακόμη υπογραφές δεν έχουμε. Αν τελειώσει το θέμα άμεσα, θα σας ενημερώσουμε”.

Για το πλάνο των μεταγραφών: “Είμαι συγκεντρωμένος στο να έχουμε επιτυχίες και να πάρουμε τρόπαια. Αν δεν πετύχουμε, θα φύγω μόνος μου. Θέλω οι ομάδες μου να είναι πετυχημένες, γι’ αυτό ήρθα και δέχτηκε την πρόταση τον Σαββίδη. Τα αποδυτήρια ανήκουν στον προπονητή, αυτός αποφασίζει για το σύστημα και κάθε μεταγραφή είναι συνολική απόφαση. Είτε εγώ, είτε ο προπονητής, είτε το τμήμα σκάουτινγκ βλέπουμε παίκτες. Ο προπονητής έχει τον τελευταίο λόγο για το αν αποκτηθεί κάποιος παίκτης ή όχι”.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad