Αποκαλύψεις Αυγενάκη για τα αθλητικά έργα στα Χανιά και το “καυτό” θέμα της SL2

Σπορ 3 Φεβρουαρίου 2023, 21:04

Με σημαντικές αποκαλύψεις τόσο για τα δρομολογημένα αθλητικά έργα στα Χανιά όσο και με το "καυτό" θέμα της Super League 2 κατέφθασε στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του ΕΑΚ Χανίων ο Λευτ. Αυγενάκης.

KTEO Κρήτης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε ειδικότερα για το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας, τονίζοντας ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της δημοπράτησης του έργου, τονίζοντας ότι θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του υπουργείου αθλητισμού ενώ έκανε αναφορά στα έργα στο Ακρωτήρι, με την ανακατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου και τη δημιουργία στιβικών εγκαταστάσεων.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στην τοποθέτηση των νέων προβολέων στο εθνικό στάδιο με λαμπτήρες τύπου led και τη δημοπράτηση που θα υπάρξει για την επαναλειτουργία του χώρου της άρσης βαρών, ενώ επίσης μίλησε και για το σκοπευτήριο.

Για το θέμα της Super League 2 χαρακτήρισε την απόφαση που πήραν οι ΠΑΕ με το να διακόψουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα πως ήταν ακραία, εξηγώντας πως η συζήτηση για τα χρήματα που ήταν να λάβουν δεν είχε τελειώσει… «Είχαμε πει ότι θα τα ξαναλέγαμε σε 48 ώρες» τόνισε με νόημα ο κ. Αυγενάκης, λέγοντας πως «δεν πειράζει, θα προχωρήσουμε με τις άλλες τρεις λίγκες», εννοώντας την Super League 1, την Basket League και την Volley League…

manolikakis

Rabona ad