Απογοήτευση στο Καστέλι: «Κουραστήκαμε… Τα ίδια και τα ίδια»

Χανιά | 4 Οκτωβρίου 2016, 12:57

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση που επικρατεί στον Κισσαμικό μετά τη νέα αναβολή της Φούτμπολ Λιγκ. Στις τάξεις της ομάδας του Καστελίου υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός ότι εξακολουθεί να παρατείνεται η σέντρα του πρωταθλήματος, τη στιγμή που υπήρχε η εντύπωση ότι εύκολα ή δύσκολα θα δινόταν λύση.

/Bella Pizza

Σημειώνεται μεταξύ άλλων οι πρόσφατες δηλώσεις στο SDNA από τον πρόεδρο του Κισσαμικού Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος εξέφραζε την αισιοδοξία του ότι θα μπορούσε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος να σημάνει το προσεχές σαββατοκύριακο, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε και στην πράξη…

Αχαρος εν τω μεταξύ είναι και ο ρόλος του Σπύρου Μπαξεβάνου, όπως και ολόκληρου του τεχνικού τιμ της ομάδας, που προσπαθούν να βρουν κίνητρα και να τα μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές, που κοντεύουν να κλείσουν τρεις μήνες προετοιμασίας!

Σχετικώς με το θέμα, υπάρχει στα “Χανιώτικα Νέα” σήμερα δήλωση από άνθρωπο του Κισσαμικού (που δεν κατονομάζεται), τονίζοντας τα εξής:

«Κουραστήκαμε… Τα ίδια και τα ίδια. Εχουμε μείνει χωρίς κίνητρο, τι να λέμε στους ποδοσφαιριστές, τι να προσπαθούν και οι ίδιοι. Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό που συμβαίνει. Ενα πράγμα πάρα πολύ κουραστικό»…

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad