Απογοήτευση Παράσχου: Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο, ούτε στην Αφρική! Είναι ντροπή

Πλατανιάς | 18 Αυγ 2016, 21:23

Την απογοήτευση για την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος εκφράζει με δηλώσεις του στο athlitiko ο Γιώργος Παράσχος, καθώς επίσης και την λύπη του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ακρως χαρακτηριστικές οι δηλώσεις από έναν άνθρωπο που έχει “φάει” όλη του τη ζωή στα γήπεδα και οι οποίες πρέπει να ληφθούν πάρα πολύ σοβαρά υπόψη από τους αρμόδιους, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι ντροπή να δημιουργείται ένα κενό… πέντε μηνών από το τέλος του περασμένου πρωταθλήματος μέχρι την έναρξη του καινούργιου! «Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο, ούτε στην Αφρική! Είναι ντροπή», σημειώνει ο τεχνικός του Πλατανιά…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Από τις 29 (Ιουνίου) που έχουμε ξεκινήσει, είμαστε στην 8η εβδομάδα. Αν βάλτε άλλες τρεις εβδομάδες, θα πάμε περίπου στις 11. Δεν είναι 8, είναι 11 εβδομάδες… Ο,τι προγραμματισμό έχουμε κάνει πάει στράφι και το κυριότερο είναι το πώς θα μπορέσουμε να συντηρηθούμε… Εμείς είμαστε σε μια δύσκολη περιοχή όπως είναι η Κρήτη και δεν μπορούμε να βρούμε εύκολα δυνατά φιλικά παιχνίδια. Από σήμερα το μυαλό και το σκεπτικό μας είναι στο πώς θα μπορέσουμε να κλείσουμε δύο φιλικά για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε κάπως την ομάδα προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στις 10 ή τις του μηνός (Σεπτεμβρίου). Δεν ξέρω… Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα και είναι ντροπή. Αν φανταστεί κανείς ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει μέσα Απριλίου και θ’ αρχίσει στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, είναι 5 μήνες! Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο, ούτε στην Αφρική! Είναι ντροπή».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να ανέβει ο Πλατανιάς στην Αθήνα για να δώσει κάποιο φιλικό με αντίπαλο ομάδα Σούπερ Λιγκ: «Όχι. Θα δώσουμε εδώ, ήδη έχουμε κλείσει να παίξουμε με τον ΟΦΗ, θα πάμε στο Ηράκλειο. Είναι πολύ πιθανό να κάνουμε ένα παιχνίδι με τον Εργοτέλη, απομένει να κλείσουμε την ακριβή ημερομηνία και αν μπορούμε να δώσουμε άλλο ένα φιλικό με τον Κισσαμικό ώστε να μπορέσουμε να ξαναπαίξουμε, θα είναι για μας καλό».

Για το πόσο επηρεάζεται αγωνιστικά ο Πλατανιάς από αυτή την αναβολή και κατά πόσο ήταν έτοιμος να παίξει την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό: «Ειδικότερα αυτή την εβδομάδα μπήκαμε σε πρόγραμμα για να παίξουμε στο πρωτάθλημα. Ημασταν, ας πούμε, απ’ όλες τις απόψεις, έτοιμοι. Από εκεί και πέρα αυτή η αναβολή μας φέρνει πάρα πολύ πίσω και το κυριότερο είναι σε αυτές τις τρεις εβδομάδες που θα διαρκέσει το πώς θα διατηρήσει αυτή η ομάδα την καλή κατάσταση που βρίσκεται. Αυτός είναι ο δικός μου προβληματισμός και των συνεργατών μου… Το πώς θα μπορέσουμε αυτές τις εβδομάδες της αναβολής να τις περάσουμε όσο το δυνατόν πιο αλώβητα».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει: «Τι να πω ρε παιδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο… Δυστυχώς κάθε χρόνο πηγαίνουμε και χειρότερα, τι να πω… Οι περσινές αποφάσεις, τα όσα έγιναν στον τελικό (Κυπέλλου), αν θα γίνει ο τελικός, οι αναβολές ενδιάμεσα στο πρωτάθλημα, ο χαμός που γίνεται στα γήπεδα που “σκοτώνεται” ο κόσμος, τι να πω… Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σε ικανοποιεί αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρό μας, παρόλη τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και επιδιώκουμε να το αναβαθμίσουμε. Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, δεν φτάνουμε μόνο εμείς»…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad