Αποφάσεις και στην ΕΘΚ – Νέο τεχνικό δίδυμο οι Γιαννόπουλος-Μουσουράκης

ΕΘΚ | 20 Ιουλίου 2020, 21:05

Οι ανακοινώσεις στο ποδόσφαιρο του Ακρωτηρίου δεν αφορούν μονάχα τον Πανακρωτηριακό, αλλά και την ΕΘΚ, καθώς γνωστοποιήθηκε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και μάλιστα νέο τεχνικό δίδυμο! Ειδικότερα, οι προπονητές που θα "τρέξουν" την ομάδα τη νέα περίοδο στην Α’ κατηγορία θα είναι οι Μάκης Γιαννόπουλος και Δημήτρης Μουσουράκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό κάνει γνωστό με ανακοίνωση που δίνει στην δημοσιότητα η ΕΘΚ, κάτι που συνεπάγεται ότι ο Γιώργος Ντενεκετζής, προπονητής που οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου αυτή τη χρονιά την ομάδα δεν θα βρίσκεται στην θέση που ήταν.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Προπονητικό δίδυμο στην ΕΘΚ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια Α.Ο. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους δύο νεαρούς και ταλαντούχους προπονητές Μάκη Γιαννόπουλο και Δημήτρη Μουσουράκη.

Πρόκειται για δυο άτομα που ξεκίνησαν μαζί τη προπονητική τους πορεία και οι οποίοι αποτέλεσαν σημαντικά γρανάζια στη μέχρι τώρα πορεία των ομάδων του Ακρωτηρίου. Είναι και οι δύο κάτοχοι Διπλώματος UEFA C’ αφού συνυπήρξαν στην αντίστοιχη σχολή.

Ο Μάκης Γιαννόπουλος διετέλεσε συνεργάτης του κ. Μανώλη Πηγουνάκη στον Πανακρωτηριακό τη σεζόν 2017-18 (Α’ ΕΠΣ Χανίων), συνεργάτης του κ. Γεώργιου Τσομπάνογλου τη σεζόν 2018-19 (πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Χανίων) και συνεργάτης του κ. Γεώργιου Κόλτζου (Γ’ Εθνική).

Ο Δημήτρης Μουσουράκης έχοντας ασχοληθεί με τις αναπτυξιακές ηλικίες και προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως προπονητής στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου θα συμβάλει καταλυτικά στην επίτευξη του στόχου της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, αφού πρόκειται για ένα πολύ νεανικό μεν, αλλά ταλαντούχο δε σύνολο.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία!!!

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis