Αποχώρηση-βόμβα από τον Πανακρωτηριακό!

Πανακρωτηριακός ΕΘΚ | 16 Σεπτεμβρίου 2016, 21:35

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στα διοικητικά των ομάδων του Ακρωτηρίου, μετά την αποχώρηση του Μανόλη Σβουράκη από τα κοινά Πανακρωτηριακού και ΕΘΚ!

Με προσωπική του δήλωση ο διοικητικός ηγέτης των συλλόγων του Ακρωτηρίου γνωστοποιεί το τέλος της ενασχόλησής του με την α’ ομάδα του Πανακρωτηριακού και της ΕΘΚ «ένεκα βεβαρημένων αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων» από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι πρωταγωνιστικοί στόχοι της ομάδας για φέτος ωστόσο δεν αλλάζουν και σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Σβουράκης θα είναι δίπλα στην ομάδα, όμως αναπάντεχα δημιουργείται ερωτηματικό για το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά και αν ειδικότερα ο Πανακρωτηριακός στεφθεί πρωταθλητής και ανέβει στη Γ’ Εθνική. Όπως και από την άλλη γενικότερα δημιουργείται θέμα, ακόμα και αν ο σύλλογος διεκδικήσει μεν το πρωτάθλημα αλλά δεν φτάσει στην κατάκτησή του. Το σίγουρο είναι ότι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην προσπάθεια των Ακαδημιών, οι οποίες έχουν αναμορφωθεί επί των ημερών του και απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί ο πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών που απαρτίζουν τις ομάδες υποδομών.

Η δήλωσή του:

Αγαπητοί συνεργάτες, φίλοι, συμπολεμιστές,

Έπειτα από συναπτά έτη ενασχόλησης μου με την Α’ ομάδα του Πανακρωτηριακού & Α’ ομάδα της ΕΘΚ, αφιερώνοντας πολύ προσωπικό χρόνο και ιδία κεφάλαια, χτίσαμε γερές βάσεις για το μέλλον των ομάδων του Ακρωτηρίου.

Ένεκα βεβαρημένων αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων από τις 30/9/2016 παύει η ενασχόληση μου με την Α’ ομάδα ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΥ & ΕΘΚ και θα επικεντρωθώ στις ακαδημίες του Ακρωτηρίου ΜΟΒΙΑΚ ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ, ΕΘΚ και ΛΕΟΝΤΩΝ που απαιτούν λιγότερο χρόνο προσωπικής μου ενασχόλησης με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών του Ακρωτηρίου.

Προσκαλώ όσους κατά καιρούς έχουν δείξει ενδιαφέρον, ανησυχία και  απορία για το μέλλον των Α’ ομάδων του Ακρωτηρίου να εκδηλώσουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους στη γραμματεία του συλλόγου υπόψη  κ. Παντεζλιουδάκη (Γραμματεία ομάδων Ακρωτηρίου) τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από τις 1600-1930 για να αναλάβουν τις Α μεγάλες ομάδες Πανακρωτηριακού & ΕΘΚ.

Με εκτίμηση

Μανώλης Σβουράκης

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad