Αποχώρηση Βαρουξάκη από τη Γενική Συνέλευση και η κόντρα με Βούρβαχη καλά κρατεί!

Ποδόσφαιρο 22 Ιουν 2016, 23:39

Με την αποχώρηση του υποψήφιου για την προεδρία της ΕΠΣ Χανίων, Στέλιου Βαρουξάκη χαρακτηρίστηκε η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης την Τετάρτη (22/6) το βράδυ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στη Γενική Συνέλευση επικράτησαν ένταση και λεκτικοί διαξιφισμοί, γεγονότα που δηλώνουν το κλίμα που επικρατεί μερικές εβδομάδες πριν την διενέργεια των εκλογών της ΕΠΣ Χανίων, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

epsx2 gs

Όλα ξεκίνησαν (και ουσιαστικά όλα τελείωσαν) όταν το προεδρείο αρνήθηκε την ιδιότητα του μέλους του Ερασιτέχνη Πλατανιά στον υποψήφιο Στέλιο Βαρουξάκη. Ο νυν πρόεδρος δε δέχτηκε τα έγγραφα που εμφάνισε ο Στέλιος Βαρουξάκης, τα οποία και χαρακτηρίζουν τον τελευταίο ως μέλος του Ερασιτέχνη Πλατανιά. Σύμφωνα με τον κ. Βούρβαχη τα σχετικά έγγραφα δεν αποδείκνυαν του λόγου το αληθές και ζήτησε να του κατατεθεί το βιβλίο μελών, πράγμα που ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς αρνήθηκε να κάνει, λέγοντας ότι πρόκειται για αναίτια εμπλοκή στα εσωτερικά του συλλόγου.

Οι αντεγκλήσεις δε στΑμάτησαν ούτε στιγμή, αλλά αντίθετα κορυφώθηκαν με συνέπεια να αποχωρήσει τόσο η παράταξη Βαρουξάκη (ομού και του ιδίου) όσο και οι εκπρόσωποι 15 ομάδων-συλλόγων των Χανίων.

Νωρίτερα το προεδρείο της ΕΠΣΧ αφαίρεσε τη δυνατότητα από 3 σωματεία (Kισσαμικός, Λέοντες, Νέοι Χανίων) να συμμετάσχουν στην Συνέλευση διότι δε διέθεταν στο δυναμικό τους 18 ερασιτέχνες παίκτες, όπως ορίζει το καταστατικό. Επίσης, 5 ομαδες δεν προσκομισαν τα απαιτουμενα πληρεξουσια για να συμμετασχουν (Αμιλλα Περιβολια Καλτσετο ΓΑΣ Χανια και Γρανιτης).

Σε όλο αυτό το κλίμα, δεν έλειψαν και οι “μπηχτές” εκ μέρους του Γιώργου Βούρβαχη ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ χρηματίζονται για να προβάλλουν την αντίπαλη παράταξη.

Σε ό,τι αφορά αυτή καθ’αυτή τη Γενική Συνέλευση ψηφίστηκαν ο διοικητικός (21 ναι, 1 όχι, 1 λευκό) και ο οικονομικός απολογισμός (22 ναι, 1 λευκό) της χρονιάς που πέρασε. 43 είχαν δικαίωμα συμμετοχής, 38 παρευρέθηκαν,15 αποχώρησαν. Δεν αποκλείεται ωστόσο να τεθεί ζήτημα αμφισβήτησης της ισχύος της από την πλευρά του Στέλιου Βαρουξάκη, για λόγους απαρτίας.

epsx 3gs

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ ρωτήθηκε από εκπρόσωπο σωματείου αν θα υπάρχουν δωρεάν διαιτησίες την επόμενη σεζόν και είπε ότι για την επόμενη 4ετία θα είναι δωρεάν οι διαιτησίες απλώς θα αυξηθούν λίγο τα τέλη συμμετοχής στα πρωταθλήματα. 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad