Αποχώρηση Σοφούλη από την προεδρία

Σφακιά | 26 Ιουλίου 2020, 16:21

Επειτα από 8 χρόνια προσφοράς στην ομάδα του τόπου του, τα Σφακιά, από τη θέση του προέδρου, ο Χρήστος Σοφούλης γνωστοποίησε την αποχώρησή του. 

Ο κ. Σοφούλης όπως σημειώνει αποχωρεί για καθαρά επαγγελματικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει το έργο του. 

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Μετά από οκτώ πολύ όμορφα αλλά και με πολύ τρέξιμο χρόνια στην προεδρία της ομάδας των Σφακίων, θα ήθελα να ανακοινώσω με την λήξη της θητείας του Δ.Σ. την αποχώρηση μου από την θέση του Προέδρου του ΑΓΣΣφακίων, για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, οι οποίοι δε μου επιτρέπουν να έχω το χρόνο που χρειάζεται, ώστε να προσφέρω στην ομάδα αυτά που θέλω.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς αυτά τα χρόνια επιτεύχθηκαν οι περισσότεροι στόχοι που είχαμε θέσει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τα μέλη του Δ.Σ., τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Ακόμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ε.Π.Σ Χανίων για τις πολύ καλές στιγμές που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι από καρδιάς στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από την προσεχή Γ.Σ. στο νέο πρόεδρο, στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια και για οτιδήποτε χρειαστεί θα είμαι δίπλα τους.

Σοφούλης Χρήστος

 

Estrella

Papantonakis Cards

Rabona ad