Αποχώρηση Ούτα από την παράταξη Βούρβαχη

Γενικά Θέματα - Τοπικό 21 Ιουνίου 2016, 18:25

Μετά τον Γιάννη Γιαννουλάκη, τον ίδιο δρόμο χαράσσει ο Δημήτρης Ούτας ο οποίος είχε το ρόλο του αναπληρωματικού μέλους στην τωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων.

Η δήλωση από τον Δ. Ούτα είναι η εξής:

«Μετά από 3,5 χρόνια ενασχόλησης με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από την Ε.Π.Σ. Χανίων έστω και σαν αναπληρωματικό μέλος της νυν διοίκησης, θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την παράταξη του κ. Βούρβαχη. Οι λόγοι είναι καθαρά ηθικοί, που έχουν να κάνουν με λόγους συμπεριφοράς. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι σε μία ομάδα υπάρχει η λογική του αποφασίζω και διατάζω που επιθυμούσε ο πρόεδρος της ο κύριος Βούρβαχης.

Η αξιοπρέπεια μου, οι αρχές μου και το ήθος μου έρχονται σε σύγκρουση με τέτοιες απολυταρχικές λογικές. Θεωρώ ότι ο Στέλιος Βαρουξάκης (αν και δεν έχει πτυχίο Α.Ε.Ι.) έχει το κύρος, την εντιμότητα και την διάθεση να κάνει πράξη όλα όσα ευαγγελίζεται, δηλαδή την ισοτιμία και τη δικαιοσύνη στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, κάτι που λείπει εδώ και πολλά χρόνια.

Δηλώνω ότι θα συμπορευτώ με τον Στέλιο Βαρουξάκη, ως απλός στρατιώτης, χωρίς να επιθυμώ κανένα αξίωμα, καμία διοικητική θέση, παρά μόνο την πρόοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Υ.Γ. Εάν ορισμένοι θεωρούν ότι ο σεβασμός και η εκτίμηση αποτελούν αδυναμία τότε πλανώνται.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Ούτας».

karta antonis garden

Rabona ad