Αποχώρηση Κοντόπουλου από τον Κρητικό Αστέρα

Κρητικός Αστέρας | 6 Μαρτίου 2017, 16:00

Μία αποχώρηση-έκπληξη υπήρξε στις τάξεις του Κρητικού Αστέρα, αφού με προσωπική του επιστολή στο athlitiko ο Υπεύθυνος Μεταγραφών της ομάδας, Θανάσης Κοντόπουλος, γνωστοποίησε την απόφαση του να μην συνεχίσει στον σύλλογο.

Ο Κοντόπουλος από τη θέση του υπεύθυνου για τα θέματα των μεταγραφών, αναδείχθηκε πρωταθλήτης στη Β’ κατηγορία για δύο συνεχόμενες χρονιές, την περυσινή, με τον Κρητικό Αστέρα (ενώ και η φετινή χρονιά εξελίσσεται πολύ καλά στον όμιλο τίτλου με ένα αρκετά νεανικό σύνολο) και την περίοδο 2014-2015 με την ομάδα του Απόλλωνα. Πιο πριν είχε βρεθεί στον ΔΑΑΟΧ, στην Α’ κατηγορία από όπου είχε ξεκινήσει σε αυτή τη θέση. 

Ο ίδιος μετά το πέρας της θητείας του θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα του Κρητικού Αστέρα για τη συνεργασία και ειδικότερα τον πρόεδρο Νεκτάριο Μαρκουλάκη στον οποίο έκανε ειδική μνεία.

Αναλυτικά η επιστολή του:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. και ειδικότερα τον Πρόεδρο της ομάδας του Κρητικού Αστέρα, Νεκτάριο Μαρκουλάκη για τη συνεργασία μας. Εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια και να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.”

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana