Αποχώρηση Γιαννουλάκη από τον συνδυασμό του Γ. Βούρβαχη

Γενικά Θέματα - Τοπικό 20 Ιουνίου 2016, 20:03

Την αποχώρησή του από τον συνδυασμό του Γιώργου Βούρβαχη κάνει γνωστή με γραπτή δήλωση προς τα ΜΜΕ ο Γιάννης Γιαννουλάκης.

Ο κύριος Γιαννουλάκης ήταν στο πλευρό του κυρίου Βούρβαχη τα τελευταία 12 χρόνια όπως κάνει ο ίδιος γνωστό ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι στηρίζει την παράταξη του κ. Βαρουξάκη αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα διεκδικήσει διοικητική θέση στις επικείμενες εκλογές.

Η ανακοίνωση παραίτησης από τον κ. Γιαννουλάκη, με τις αιχμές προς τον κ. Βούρβαχη να είναι σαφείς, είναι η εξής:

«Πέρασαν δώδεκα χρόνια από τη μέρα που πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο πλευρό του Γιώργου Βούρβαχη. Περάσαμε πολλές όμορφες και άσχημες στιγμές, εύκολες και δύσκολες. Αλλά πάντα σε όλα αυτά τα χρόνια είχα οδηγό το ποδόσφαιρο, το ευ αγωνίζεσθε και πάνω από όλα τον ερασιτέχνη παράγοντα, νιώθοντας ότι μετά από τόσα χρόνια μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια και να πω ότι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για να κάνουμε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο λίγο καλύτερο. Σήμερα όμως και μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και τις μεθοδεύσεις ντροπής τον αθέμιτο και άδικο τρόπο που προσπαθεί να επιβάλλει την προεδρεία του και να κρατηθεί στη καρέκλα του μέσω αλλαγών στο καταστατικό της Ε.Π.Σ. Χανίων ο κύριος Βούρβαχης, αποκλείοντας τον κάθε αγνό παράγοντα, με φωτογραφικές καταστατικές αλλαγές από το να έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος και αναγκάζοντας τον να είναι κάτοχος πτυχίου Α.Ε.Ι., ενώ παράλληλα αποκλείει αξιόλογα και ηθικά παραγοντικά στελέχη όπως τον Αντώνη Κουκλάκη (αλήθεια κύριε Βούρβαχη γνώση από ποδόσφαιρο έχουν μόνο οι πτυχιούχοι πανεπιστημίου και οι γιατροί;).

Απογοητευμένος λοιπόν νιώθω ότι πλέον δε μπορώ να ακολουθήσω αυτή την παράταξη και αυτές τις ιδέες και να συμμετέχω σε κάτι που δεν εκφράζει ούτε εμένα αλλά ούτε το πλήθος των παραγόντων που καθημερινά συναντώ. Έτσι αναλογιζόμενος ότι έχω να δώσω ακόμα πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο και στον ερασιτέχνη παράγοντα, ανακοινώνω την παραίτηση μου από την ομάδα συμβούλων του Γιώργου Βούρβαχη και δηλών ω τη στήριξη μου στον εκ των κορυφαίων σε ήθος και προσφορά παράγοντα και υποψήφιο πρόεδρο στις προσεχείς εκλογές της Ε.Π.Σ. Χανίων Στέλιο Βαρουξάκη και στους συνεργάτες του που δείχνει μοναδική λύση για να πάει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο μπροστά. Τέλος να σημειώσω ότι δεν διεκδικώ ουδεμία διοικητική θέση απλά θα παραμείνω ένα απλός στρατιώτης στη προσπάθεια για τη βελτίωση του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.

Μετά τιμής

Γιάννης Γιαννουλάκης».

karta antonis garden

Rabona ad