Αποχωρήσεων συνέχεια στον Εργοτέλη

Football League 7 Ιουλίου 2017, 16:24

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, μετά τους Νίκο Κατσικοκέρη και Μηνά Τζανή, αποτελούν παρελθόν για τον Εργοτέλη, που ανακοίνωσε την κοινή λύση της συνεργασίας με τους Φώτη Καϊμακαμούδη και Γιώργο Παπαπαναγιώτου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πρώτος είχε σημαντική συμβολή από την αρχή της σεζόν, ενώ ο δεύτερος αποτέλεσε μία από τις μεταγραφές της χειμερινής περιόδου.

Οι ανακοινώσεις του Εργοτέλη:

Για Καϊμακαμούδη:

Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Καϊμακαμούδη. Τον ευχαριστούμε για τη σημαντική συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Καϊμακαμούδη. Τον ευχαριστούμε για τη σημαντική συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Για Παπαπαναγιώτου:

Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Παπαπαναγιώτου. Τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards