Αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Football League 1 Ιουλίου 2017, 19:23

Την αποχώρηση τεσσάρων παικτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ανακοίνωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς, ξεκινώντας τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του για τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι τρεις εξ αυτών αποκτήθηκαν τη χειμερινή μεταγραφή περίοδο και συγκεκριμένα οι Πετούσης (Πανθρακικός), Σαββίδης (Εορδαϊκός) και Χατζηδημητρίου (Πανσερραϊκός), ενώ ο τέταρτος είναι ο Ζώτος, που συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου ανακοινώνει, παρά το συναισθηματικό φορτίο των ηθικών της δεσμών με τα στελέχη της, την λύση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές: Χατζηδημητρίου Μιχαήλ, Πετρούση Παναγιώτη, Σαββίδη  Παύλο, Ζώτο  Παύλο. 

Οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν υπηρεσίες πολύτιμες και ωφέλιμες για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που υλοποιήσαμε. Ωστόσο η ίδια η ζωή υπαγορεύει και μας υποχρεώνει σε αλλαγές και διαφοροποιήσεις του στελεχιακού δυναμικού, αυτό βέβαια δεν μειώνει την ποδοσφαιρική τους αξία.

Με την βεβαιότητα πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους με το ίδιο ήθος και με την ίδια ευσυνειδησία, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards