Αποχωρήσεις προπονητή και γυμναστή από τη Θύελλα Ραφήνας

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ | 11 Φεβρουαρίου 2017, 0:56

Ο προπονητής Πέτρος Τσιγκούλης και ο συνεργάτης του και γυμναστής της ομάδας Γιώργος Γκιόκας αποτελούν παρελθόν από τη Θύελλα Ραφήνας, που είναι από τις ομάδες που "παλεύει" για την παραμονή της, όπως και η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Το “διαζύγιο” με τον έμπειρο προπονητή ήρθε με φιλικό τρόπο και στην ανακοίνωση των “λιγνιτωρύχων” εκφράζονται κολακευτικά λόγια γι’ αυτόν.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση για Τσιγκούλη:

Το Δ.Σ. του συλλόγου , ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδος ΚΥΡΙΟ Πέτρο Τσιγκούλη.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε τις συνηθισμένες ευχαριστίες και τα κλασικά λόγια τέτοιων περιστάσεων, θα τα αποφύγουμε αφού πιστεύουμε ότι ο ΚΥΡΙΟΣ Πέτρος είναι ένας από μας και ξέρει ότι αυτή η κίνηση γίνεται μόνο για το καλό της ομάδας μας.

Κρατάμε παρακαταθήκη τις απίστευτες επιτυχίες (2 πρωταθλήματα και Κύπελλο Ανατολικής Αττικής, φιναλίστ Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών, άνοδο από τα μπαράζ στην Γ’ Εθνική), αλλά και την τρομερή δουλειά για την ανάδειξη και καταξίωση ποδοσφαιριστών από την ακαδημία μας, με αποκορύφωμα την μεταγραφή ενός από αυτούς σε ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας μας.

Θα είναι πάντα στο μυαλό μας τα ταξίδια και ο σεβασμός που αποκομίσαμε, με την καθοδήγηση του, σε όλη την Ελλάδα (Χίο, Πύλο, Κρήτη, Καρδίτσα, Ρόδο).

Ευχόμαστε λοιπόν καλή συνέχεια στην πλούσια καριέρα του, υγεία στον ίδιο και στην οικογένεια του και κάθε καλό αφού το ΑΞΙΖΕΙ σαν προπονητής και ακόμα περισσότερο σαν άνθρωπος.

Λύεται επίσης η συνεργασία και με τον μέχρι σήμερα γυμναστή κ.Γκιόκα Γιώργο, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσπάθεια και την προσφορά του.

Μέχρι την εξεύρεση μόνιμης λύσης, προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο προπονητής της ομάδος Νέων Βιάδης Θοδωρής (επί 11 έτη προπονητής των ακαδημιών μας) και ο Γιώργος Οικονομόπουλος ο οποίος εκτός από αναλυτής των αγώνων θα είναι και βοηθός, στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Με τιμή το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το «ευχαριστώ» του Τσιγκούλη: 

Σήμερα λοιπόν, αξέχαστη μέρα, αφού συμπίπτει με την γιορτή του Αγίου Χαράλαμπου, ενημερώθηκα πως σταματάει η συνεργασία μου με την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας. 2,5 χρόνια μαζί, κάθε μέρα, με πολλές χαρές, αλλά και πολλές δυσκολίες και φυσικά και λύπες. Στατιστικά απίθανη συγκομιδή. Σε 101 επίσημους αγώνες είχαμε 69 νίκες 19 ισοπαλίες και 13 ήττες. Δύο πρωταθλήματα ΕΠΣΑΝΑ, ένα κύπελλο, μία άνοδο στην Γ’ Εθνική και μία συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Πώς να μην λυπηθώ από την μία, αλλά και πώς να μην αισθάνομαι περήφανος για αυτήν την υπέροχη οικογένεια και για όλα αυτά που πετύχαμε όλοι μαζί, ενωμένοι. Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να σταθώ σε τίποτα αρνητικό, δεδομένου, πως στην καθημερινή προσπάθεια, πάντα υπάρχουν και συγκρούσεις και διαφωνίες, πάντα όμως με σκοπό την καλύτερη πορεία και τον κοινό στόχο. Τα μόνα αρνητικά που δεν θα ξεχάσω ποτέ, ήταν οι ανθρώπινες απώλειες του ΚΥΡΙΟΥ ΛΟΥΚΑΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, του ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και του ΚΥΡΙΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΣΠΥΡΟΥ. Ήταν απώλειες δυσαναπλήρωτες και απώλειες, που μας έκαναν να καταλαβαίνουμε, πως δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε για άλλα πράγματα καθημερινά και συνηθισμένα, όπως π.χ.για μια ήττα. Για όλα αυτά που ζήσαμε, θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου, στους άμεσους συνεργάτες: ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗ, ΓΚΙΟΚΑ ΓΙΩΡΓΟ, ΜΑΝΙΟ ΜΑΝΩΛΗ, στον φυσιοθεραπευτή μας ΑΗΔΟΝΗ ΧΡΗΣΤΟ, στους ακούραστους φροντιστές μας: ΠΑΝΤΖΟ ΒΑΣΙΛΗ και ΜΙΧΟ ΚΡΙΣΤΟ, στο υπέροχο Δ.Σ. και στους πιστούς μας φιλάθλους. Πάνω απ’ όλους σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας και να ευχηθώ να είμαι ο χειρότερος προπονητής που θα έχουν στην πορεία τους, αλλά σίγουρα ο πιο αταλάντευτος υποστηρικτής τους, στην αξία τους και στην πρόοδό τους

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΥΕΛΛΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΣ

Η ανακοίνωση για Γ. Γκιόκα:

Να ευχηθούμε καλή συνέχεια με επιτυχίες και στον γυμναστή της Θύελλας κ.Γιώργο Γκιόκα ο οποίος με την σειρά του ανάρτησε την ακόλουθη δήλωση.

Έξι μήνες στην Ραφήνα ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα…ως γυμναστής θεωρώ πως έβγαλα εις πέρας το έργο μου καθώς η ομάδα δεν είχε τραυματισμούς σε έναν ακατάλληλο ποδοσφαιρικό τάπητα.

Συνήθως οι τραυματισμοί σε μια ομάδα έρχονται είτε από υπέρ-προπόνηση είτε από κακή προπόνηση. Από τη στιγμή που μέσα σε έξι μήνες η ομάδα είχε έναν τραυματισμό τότε κάτι καλό έγινε σε αυτή την ομάδα. Φεύγω από γυμναστής συνεχίζω ως φίλαθλος.

Πέτρο Τσιγκούλη είσαι δάσκαλος και θα σε ευχαριστώ για πάντα.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ.Σπύρο Λουκάτο και όλο το Δ.Σ. της Θύελλας για την τιμή που μου έκαναν να είμαι μέρος αυτής της οικογένειας.

Να σε απομακρύνουν από μια ομάδα και να μην έχεις παρά μόνο καλά λόγια να πεις σημαίνει πως αυτή η ομάδα έχει υγεία.

Γιώργος Γκιόκας

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad