Αποχώρησε ο Σούλης από τα Τρίκαλα

Super League 2 27 Απριλίου 2021, 20:33

Την αποχώρηση του από την ομάδα των Τρικάλων γνωστοποίησε στο περιθώριο των δηλώσεων που παραχώρησε μετά το παιχνίδι και την ήττα απ’ τον Καραϊσκάκη Αρτας ο Σούλης Παπαδόπουλος.

/Bella Pizza

«Εγώ θα φύγω από την ομάδα, γιατί έχω τελείως διαφορετική φιλοσοφία από τον τεχνικό διευθυντή τον κ. Σαμολαδά σε θέματα οργάνωσης, αλλά και σε θέματα που έχουν σχέση με το μέλλον της ομάδας. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει ως θέλει», τόνισε ο έμπειρος προπονητής, η παραμονή του οποίου στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ αποδείχτηκε πολύ σύντομη…

Μένει να φανεί με ποιον προπονητή τα Τρίκαλα θα συνεχίσουν στα πλέι άουτ.

Αναλυτικότερα η δήλωση από τον Σούλη Παπαδόπουλο έχει ως εξής:

«Είχα πάρει την απόφασή μου εδώ και πολύ καιρό, το είχα πει στα παιδιά εδώ και δύο αγωνιστικές. Εγώ θα φύγω από την ομάδα, γιατί έχω τελείως διαφορετική φιλοσοφία από τον τεχνικό διευθυντή τον κ. Σαμολαδά σε θέματα οργάνωσης, αλλά και σε θέματα που έχουν σχέση με το μέλλον της ομάδας. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει ως θέλει.

Είναι ο δεύτερος στην ιεραρχία πίσω από τον πρόεδρο, αλλά εγώ έχω τελείως διαφορετική φιλοσοφία που δεν την αλλάζω. Η απόφασή μου δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι, μακάρι να κερδίζαμε να είχαμε τελειώσει με την παραμονή».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad