Αποχώρησε ο γενικός διευθυντής Γιώργος Μπέζας

ΟΦΙ | 29 Μαΐου 2021, 22:32

Παρελθόν από τον ΟΦ Ιεράπετρας αποτελεί ο γενικός διευθυντής Γιώργος Μπέζας.

Η έναρξη της συνεργασίας με τον Μπέζα είχε ανακοινωθεί από την Κρητική ομάδα στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη. Ο Μπέζας έχει εργασθεί επίσης σε Παναχαϊκή, Ηρακλή, ΑΕ Ποντίων και Αιγινιακό.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωσή του μέσω του Facebook λογαριασμού του αναφέρει:

«Η συνεργασία μου με την ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας ολοκληρώθηκε. Στους 9 μήνες που εργάστηκα ως γενικός διευθυντής θεωρώ ότι έβαλα ένα λιθαράκι έτσι ώστε να οργανωθεί σωστά η ομάδα στην παρθενική συμμετοχή της στη Super League 2.

Θα ήθελα με αφορμή την αποχώρηση μου από την ομάδα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη με τα οποία συνεργάστηκα. Ειδική αναφορά θέλω να κάνω σε δύο κομμάτια. Το ένα αφορά τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Θανάση Χηνόπουλο ο οποίος είναι κύριος με Κ κεφάλαιο.

Αξίζει την έμπρακτη στήριξη όλων καθώς κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει όρθια την ομάδα. Το άλλο κομμάτι αφορά την πόλη της Ιεράπετρας η οποία στηρίζει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα και επιβάλλεται να συνεχίσει να το κάνει.

Είναι αξία αναφοράς η προσπάθεια που κάνει όλη η πόλη για αυτόν το σύλλογο. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και σύντομα ο ΟΦΙ να βρεθεί ξανά στην Super League 2 γιατί το αξίζει. Δυστυχώς δεν έζησα λόγω των συνθηκών με τον κορωνοϊό τον παλμό και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας σε ένα γεμάτο Βουζουνεράκειο.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad