Αποχώρησε μετά από μία δεκαετία στα Χανιά ο Παπούλιας

Αστέρας Μανολιόπουλου | 14 Φεβρουαρίου 2017, 22:57

Στην Κόρινθο θα βρίσκεται πλέον ο Σπύρος Παπούλιας που εισήχθη στο Λιμενικό και αποχωρεί έτσι από τα Χανιά μετά από δέκα χρόνια παρουσίας.

Ο πρώην πλέον αριστερός ακραίος αμυντικός του Αστέρα Μανολιόπουλου κατηφόρισε στα Χανιά το 2007, σε ηλικία 18 όταν μπήκε στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικων ετών με πρώτη ομάδα στα Χανιά τον ΑΟΔΑ.papoulias aoda

Με την ομάδα του ΑΟΔΑ

Μετά από 6 χρόνια σε ΑΟΔΑ και ΔΑΑΟΧ, αποχώρησε το 2014 για λογαριασμό του Αστέρα Μανολιόπουλου, στον οποίο βρισκόταν τα τελευταία χρόνια. Ενδιάμεσα το 2013 είχε υπηρετήσει και την στρατιωτική του θητεία.

papoulias daaox

Με τη φανέλα του ΔΑΑΟΧ

Ο ίδιος ως κάτοχος του διπλώματος UEFA C διατελούσε παράλληλα προπονητής και στις ακαδημίες του ΓΑΣ Χανιά τα τελευταία χρόνια, που εδρεύει στο αθλητικό κέντρο CHANIA SPORTS.

papoulias akadimies gas

Στις ακαδημίες του ΓΑΣ Χανιά

Μετά την πολυετή παρουσία του στα Χανιά ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια κατά τη δική του παρουσία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή του:

“Ευχαριστώ καταρχήν τον Aστέρα και την διοίκηση για την στήριξη τους, καλή συνέχεια στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή.

Ιδιαίτερα στον πρώην πρόεδρο της ομάδας και νυν της ΕΠΣΧ κ.Κωνσταντινίδη. Και την διοίκηση του τότε ΑΟΔΑ για την στήριξη τους στα φοιτητικά μου χρόνια.

Ιδιαίτερα τους Διονύση Μπουρδακη και Μανώλη Μαρκαντωνάκη και όλους τους επόμενους όπως και τους τότε συμπαίκτες μου.

Καλή συνέχεια και στην Ακαδημία του ΓΑΣ Χανια και πάντα επιτυχίες!”

Συνέχεια στην Α’ κατηγορία Κορίνθου

Ο Παπούλιας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στον Ολυμπιακό Άσσου, ομάδα Α’ κατηγορίας Κορίνθου.

Μάλιστα πριν από μία εβδομάδα πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στο νέο πρωτάθλημα που θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της τρέχουσας περιόδου.

karta antonis garden

Rabona ad