Αποχώρησε από τον Αλμυρό ο Τοπούζης

Γ' Εθνική 4 Ιανουαρίου 2021, 20:39

Παρελθόν από τον Αλμυρό και γενικότερα από το Κρητικό ποδόσφαιρο μετά από πέντε χρόνια ο Θανάσης Τοπούζης, ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής (που έχει φορέσει τη φανέλα των ΟΦΗ, ΟΦΙ, Ερμή Ζωνιανών και Αλμυρού) αναφέρει μέσω Facebook ότι αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, αλλά και λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τις ομάδες να μην γνωρίζουν πότε (και αν) θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

Στη δήλωσή του κάνει ειδική αναφορά στον ΟΦΗ, αλλά και στον Κώστα Κιάσσο μιλώντας για πέντε υπέροχα χρόνια στο νησί της Κρήτης. Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Θανάση Τοπούζη:

«Μετά από 5 υπέροχα χρόνια στο νησί της Κρήτης ήρθε η στιγμή λόγω και της κατάστασης που επικρατεί αλλά και για προσωπικούς λόγους να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη! Ήταν τιμή μου γιατί γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και έκανα αρκετούς φίλους και πάντα θα επιστρέφω στο νησί για διακοπές!

Θα έχω πάντα να θυμάμαι την παρουσία μου στην καλύτερη ομάδα του νησιού και μια από της καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα τον ΟΦΗ, έστω και λίγο ενώ θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου η θητεία μου στον Ερμή Ζωνιανών!

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αλμυρού για την στήριξη και τον σεβασμό στην απόφαση μου αυτή! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Κ. Κιάσσο για την άψογη συνεργασία μας και την αμέριστη βοήθεια προς το πρόσωπό μου! Εις το επανιδείν φίλοι μου καλή χρονιά εύχομαι με υγεία πάνω απ’ όλα!»

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad