Αποχωρεί και ο Ολυμπιακός Βόλου από το πρωτάθλημα!

Football League 22 Ιανουαρίου 2016, 18:28

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να ακολουθήσει τον Εργοτέλη και να αποχωρήσει και αυτός από το πρωτάθλημα της Β' εθνικής!

Στο δρόμο που… χάραξε ο Εργοτέλης βαδίζει και ο Ολυμπιακός Βόλος που αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Football League. Όσες προσπάθειες και αν έκανε η νέα προσωρινή διοίκηση, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που θα ικανοποιούσε τις εγγυήσεις που είχαν ζητήσει οι ποδοσφαιριστές. Ήδη μάλιστα την Παρασκευή (22/01) κατατέθηκαν προσφυγές και από τους Σταμάτη Καρρά, Δημήτρη Αρβανίτη.

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης, Γιάννης Θεοδωρίδης έκανε γνωστό ότι συγκεντρώθηκε ένα ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην είναι αρκετό για να πειστούν οι ποδοσφαιριστές και να συνεχίσουν. Απομένει, λοιπόν, η ανακοίνωση της διοργανώτριας για τη ματαίωση του προγραμματισμένου για την Κυριακή (24/01) αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας… 

Όλοι μιλούν για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, καθώς ακόμα και για την ενίσχυση του ρόστερ θα πρέπει πρώτα να καταβληθούν περί τα 45.000 ευρώ σε ΙΚΑ και Εφορία, αφού οι ρυθμίσεις που είχαν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας χάθηκαν και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad