Αποχωρεί η Ακαδημία! Υποψήφιες Μεσαρά και Δειλινό

Γ' Εθνική Μπάσκετ | 8 Ιουλ 2016, 11:41

Η Ακαδημία Ρεθύμνου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Γ' Εθνικής μπάσκετ και έτσι δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Ως εκ τούτου η δευτεραθλήτρια της ΕΚΑΣΚ Μεσαρά είναι υποψήφια για να πάρει τη θέση που προέκυψε, εάν και εφόσον το επιθυμεί. Σε περίπτωση που ούτε και η ΜΕσαρά θελήσει να καταλάβει την κενή θέση, τότε ο …κλήρος θα πέσει στο Δειλινό.

Η Μεσαρά εξέδωσε πάντως ανακοίνωση σχετικά με την προοπτική της Γ’ Εθνικής:

Μετά από άρνηση της Ακαδημίας Ρεθύμνου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών 2016-2017, καλείται η ομάδα μας ως δευτεραθλήτρια Κρήτης να πάρει τη θέση αυτή.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του τοπικού μπάσκετ, που ομάδα της Μεσσαράς έχει μια τέτοια ευκαιρία στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα εάν είναι ποτέ πιθανό/δυνατό να προωθήσουν αυτή την ενέργεια όλοι οι τοπικοί παράγοντες, είτε οικονομικά, είτε με τρόπους που θα διευκόλυναν την παρουσία της ομάδας μας σε ένα εθνικό επίπεδο».

Να προσθέσουμε εδώ πως η διορία της απόφασης για το αν κατέβει η όχι η ομάδα της Μεσσαράς είναι μέχρι την Δευτέρα 11/7.Αλλιώς μετά το “μπαλάκι” πάει στους πράσινους της ΕΚΑΣΚ.

Στο Δειλινό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketaki.news, δεν αποκλείουν τίποτα, έχοντας δείξει ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε καταστάσεις πίεσης, απο εκεί και έπειτα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα.

karta antonis garden
zgas

Rabona ad