Αποχωρεί από την Εθνική ομάδα η Μανωλιουδάκη

Γενικά Θέματα - Πόλο | 28 Ιουλίου 2017, 11:53

Το «μεγάλο ταξίδι γεμάτο έντονες στιγμές» στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών φτάνει στο τέλος για τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια και αρχηγός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το τέλος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας» επισημαίνει η Μανωλιουδάκη που συνεχίζει αναφέροντας τα εξής: «είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα έχω να θυμάμαι πάρα πολλά. Όμορφες και άσχημες στιγμές αλλά και αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου».

Αναλυτικά στη γραπτή της δήλωση αναφέρει τα εξής:

Ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο έντονες στιγμές φτάνει στο τέλος του και μαζί του ολοκληρώνεται και το δικό μου όμορφο ταξίδι με την Εθνική Ομάδα! Έφτασε η στιγμή που δεν θα ξανά φορέσω το αγαπημένο μου γαλανόλευκο σκουφάκι!

Είμαι παρά πολύ περήφανη που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! 
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα έχω να θυμάμαι παρά πολλά!! Όμορφες και άσχημες στιγμές αλλά και αναμνήσεις που θα μου μείνουν για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου!!

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις συμπαίκτριες μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια!! Τους προπονητές μου και ειδικά τον Γιώργο Μορφέση που συνεργαστήκαμε τα περισσότερα χρόνια αλλά και ζήσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της ομάδας!!

Θα είμαι πάντα κοντά στο άθλημα που μου πρόσφερε τόσα πολλά!

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Φιλιώ Μανωλιουδάκη

 

JoyMachine

Rabona ad