Αποχαιρετισμός στον «φυσικό ηγέτη» του Μάνο Στρατουδάκη

Άρης Σούδας | 3 Νοεμβρίου 2020, 19:55

Στη δημοσιότητα δίνεται από τον Αρη Σούδας η ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Μάνο Στρατουδάκη. Οι πρωταθλητές Χανίων τον αναφέρουν ως φυσικό ηγέτη της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Πρωταγωνιστής σε μια διαδρομή πολλών ετών με δύο πρωταθλήματα, με ένα super cup, με τελικούς κυπέλλου, με την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική καθώς και άλλες όμορφες στιγμές για την ομάδα μας», είναι η αναφορά που μεταξύ άλλων κάνει ο Αρης Σούδας προς τον Στρατουδάκη ο οποίος όπως έχουμε γράψει, είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ικάρου και μάλιστα το Σάββατο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Πασακακίου στο παιχνίδι κόντρα στον Χάλη.

Η ανακοίνωση από τον Αρη Σούδας αναφέρει τα εξής:

«Από το ΔΣ του ΑΠΣ Αρης Σούδας ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον πολύπειρο και επί σειρά ετών αρχηγό και φυσικό ηγέτη της ομάδας μας, Μάνο Στρατουδάκη.

Πρωταγωνιστής σε μια διαδρομή πολλών ετών με δύο πρωταθλήματα, με ένα super cup, με τελικούς κυπέλλου, με την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική, καθώς και με άλλες όμορφες στιγμές για την ομάδα μας.

Μάνο σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου και ελπίζουμε να νιώθεις το ίδιο όπως κι εμείς. Θα σε θεωρούμε για πάντα οικογένεια μας και μέλος της ομάδας μας. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για σένα.

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία πάνω απ’ όλα σε ό,τι κι αν κάνεις».

Estrella