Αποχαιρετισμός σε Βισκαδουράκη στον Εργοτέλη

Μπάσκετ 29 Μαΐου 2023, 21:53

Με νέο προπονητή θα πορευτεί στο επόμενο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ και μετά τον υποβιβασμό της από τη Γ’ Εθνική η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη.

KTEO Κρήτης

Με σχετική του ανάρτηση, ο σύλλογος του Ηρακλείου κάνει γνωστό ότι ο Γιάννης Βισκαδουράκης δεν θα παραμείνει στο τιμόνι του, αποχωρώντας μετά από έξι χρόνια.

Η ανάρτηση στη σελίδα (Facebook) του Εργοτέλη:

«Αισθάνομαι αληθινά την καρδιά μου βαριά να προσπαθήσω από εδώ να αποχαιρετήσω έναν φίλο πρώτα από όλα, καθώς ήρθε η στιγμή η ομάδα να προχωρήσει στο νέο της ξεκίνημα με καινούργιο προπονητή στο επόμενο πρωτάθλημα της Εκασκ. Ο coach Βισκαδουράκης, ο Γιάννης ήταν εκεί όταν τον φώναξα, άνοιξε την ψυχή του και πρόσφερε πολλά αυτά τα 6 χρόνια που είχε το τιμόνι της ομάδας. Δούλεψε σκληρά, βελτίωσε βήμα βήμα αθλητές και ομάδα, ζήσαμε στιγμές χαράς και πικρές, με στήριξε χωρίς να βαρυγκωμήσει, χωρίς να φοβηθεί για κάτι και θέλω να τον ευχαριστήσω για την πίστη του. Ο Γιάννης θα προχωρήσει γιατί το αξίζει, αγαπάει το άθλημα και είναι δίκαιος. Έχει καθαρή καρδιά και αξία μπασκετική κρίση. Μακάρι να φθάσει ψηλά, μακάρι να είμαστε γέροι και τυχεροί να τα ξαναπούμε στον πάγκο του Εργοτέλη μας σε εθνικές κατηγορίες. Στο επανιδείν ρε φίλε, θα μου λείπεις να ξέρεις…».

Rabona ad