Αποχαιρέτησε τον Καβακά ο ΟΦΙ

ΟΦΙ | 30 Μαΐου 2021, 23:25

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία του ΟΦ Ιεράπετρας με τον προπονητή Τίμο Καβακά με την Κρητική ομάδα να τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Ο Καβακάς επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΙ τον περασμένο Φεβρουάριο με τον στόχο της παραμονής πάντως να μην επιτυγχάνεται.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή δημοσιεύματα θέλουν τον Καβακά να βρίσκεται προ των πυλών των Τρικάλων, ενώ αντίθετα με τον ίδιο παραμένει απ’ ό,τι φαίνεται στον ΟΦΙ ο Νίκος Μαναρώλης.

Η Κρητική ομάδα τον αποχαιρετά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κάπως έτσι:

«Το Δ.Σ. του ΟΦΙ με το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, η οποία συμπίπτει με το τέλος του συμβολαίου συνεργασίας με τον προπονητή Τίμο Καβακά, ευχαριστεί θερμά τον κ. Τίμο Καβακά για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον ΟΦΙ ως προπονητής της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της SL2 και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Παράλληλα η Κρητική ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήριο και για τον πρώην (πλέον) γενικό διευθυντή Γιώργο Μπέζα:

«Το Δ.Σ. του ΟΦΙ και προσωπικά ο πρόεδρος του ΟΦΙ κ. Χηνόπουλος ευχαριστούν θερμά τον μέχρι πρότινος διευθυντή γραφείου του ΟΦΙ κ. Μπέζα Γεώργιο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad