Αποχαιρέτησε Τάτση με θερμές ευχές η Καλλιθέα

Football League 23 Νοεμβρίου 2020, 16:09

Η Καλλιθέα αποχαιρέτησε τον Γιάννη Τάτση, που θα συνεχίσει στην ΑΕΛ, δίνοντας τις θερμότερες ευχές της στον μέχρι πρότινος προπονητή της.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην ανακοίνωση η αθηναϊκή ομάδα εκθειάζει τον Τάτση σημειώνοντας ότι κράτησε τον λόγο του όταν συμφώνησε πριν μερικούς μήνες και έμεινε παρότι τελικά η Καλλιθέα δεν θα αγωνιζόταν στη Super League 2 των δύο ομίλων, σενάριο που τελικά δεν προχώρησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

O Γιάννης Τάτσης αποτελεί παρελθόν αφού απάντησε καταφατικά και με συναίνεση της ομάδας στην δελεαστική πρόταση της ΑΕΛ.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη νέα του προσπάθεια και να είναι υγιής.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος της Π.Α.Ε είπε τα εξής:

«Εγώ και οι συνεργάτες μου Μάριοs Μπίλιοs και Αγγελήs Μπούταs αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε έστω και λίγους μήνες με τον κύριο Γιάννη Τάτση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τότε που είχαμε συμφωνήσει το πιθανότερο σενάριο ήταν ότι η Καλλιθέα θα αγωνιζόταν στη SL2. Αφού δεν έγιναν οι δύο όμιλοι στη Super League 2 ο κύριος Τάτσης, κράτησε το λόγο του και δεν έφυγε από την ομάδα.

Το λίγο διάστημα που έμεινε στην Καλλιθέα οργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μεγάλο βαθμό ενέπνευσε μία περισσότερο επαγγελματική νοοτροπία σε Διοίκηση και ποδοσφαιριστές .

Του ευχόμαστε τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ.

Ευχόμαστε να τον συναντήσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες!

Όσο αφορά την επόμενη μέρα στο θέμα του προπονητή δεν βιαζόμαστε, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, και να είμαι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards