Αποχαιρέτησε ΣΥΝΚΑ ο Τσίτας

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 22 Ιουλίου 2021, 17:32

Μετά από μία γεμάτη πενταετία στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ο Κώστας Τσίτας αποχαιρετά την ομάδα και ετοιμάζεται να… πιάσει λιμάνι.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός το καλοκαίρι του 2015 παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Αρη Σούδας στο ΣΥΝΚΑ, το οποίο ένα καλοκαίρι μετά ανακοίνωσε την… ολοκληρωτική απόκτησή του. Στην πρώτη του σεζόν με τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα σημαντικό στα μπαράζ ανόδου βοήθησε σημαντικά τους “ερυθρόλευκους” στην ιστορική άνοδο. Με την ομάδα “γεύτηκε” το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού στο τοπικό, αλλά οι επιτυχίες ήταν περισσότερες, αφού συνολικά πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα (2015-16, 2017-18), 1 Κύπελλο Χανίων (2018-19 και φιναλίστ τη σεζόν 2017-18) και δύο Σούπερ Καπ (2018, 2019).

Στο «αντίο» του στην ομάδα αναφέρει στο athlitiko τα εξής: «Μετά από πέντε αγωνιστικές περιόδους έφτασε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος ο οποίος με ωρίμασε ποδοσφαιρικά… Οι λύπες ήταν πολλές, οι χαρές όμως ακόμα περισσότερες…

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους του ΔΣ, αλλά ειδικότερα τον πρόεδρο Γιάννη Μυλωνάκη… Πέρα από ένας εξαιρετικός άνθρωπος με χαρακτήρα είναι και ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας ο οποίος σπανίζει στις μέρες μας. Σίγουρα η ομάδα του χρωστάει πολλά για τη μέχρι πρότινος υγιή της πορεία..

Εύχομαι αυτή η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο που της αρμόζει, που σίγουρα δεν είναι αυτός που διανύει αυτήν τη στιγμή..

Εις το επανιδείν».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad