Αποχαιρέτησε με νίκη το πρωτάθλημα, 2-1 στα Νεροκούρου τα Κεραμειά

Κεραμειά Θύελλα Καλαθ. | 7 Μαΐου 2017, 19:48

Ελεύθερο παιχνίδι, χωρίς άγχος και πίεση, πραγματοποιήθηκε στα Νεροκούρου. Τα Κεραμειά υποδέχθηκαν τη Θύελλα Καλάθενων, η οποία επικράτησε με 2-1 στο ματς που έριξε την αυλαία όχι μόνο της αγωνιστικής, αλλά και του πρωταθλήματος στον όμιλο παραμονής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Μάκης Λουβιτάκης με ατομική ενέργεια στο 55ο λεπτό (0-1), ενώ 11 λεπτά αργότερα ο Μπαγλατζής διπλασίασε τα τέρματα της Θύελλας (0-2).

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Κουκλάκης με σουτ στο 72ο λεπτό. Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 30′ με τον Σπύρο Λουβιτάκη στην πλέον αξιοσημείωτη στιγμή του 1ου ημιχρόνου.

Κεραμειά (Γιάννης Λαμπαρδάκης): Νιαουνάκης, Βεστάκης (75′ Μαρκάκης), Λουκόπουλος, Μπαμπουνάκης, Κουκλάκης, Ζαχαριουδάκης, Τρουλλινός, Δ. Νταμαδάκης, Καλαμπαλίκης, Μπεϊνόγλου, Μεντάκης.

Θύελλα Καλάθενων (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Κουφογιαννάκης, Λουπασάκης, Καρεφυλλάκης, Βεστάκης, Δημανόπουλος, Ρενιέρης Άρης, Λουβιτάκης Σπύρος (71′ Γιαννουδάκης), Λουβιτάκης Μάκης (82′ Ζέρβας), Βαλέρας (46′ Ρενιέρης Βασίλης), Μπαγλατζής.

Σάββατο 6 Μαΐου 
Ποσειδών Κ.Ρ.-ΔΑΑΟΧ 2-1
Ηρακλής Νερ.-Ασπίδα 3-6
Δόξα Παχ.-Ροδωπού 4-4
Ποσειδών Τσικ.-Ίκαρος Μ. 1-1

Κυριακή 7 Μαΐου
Κεραμειά-Θύελλα Καλ. 1-2

Η τελική βαθμολογία του ομίλου παραμονής

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis