Αποχαιρέτησε Μαλή και Τσιγγάρα ο Παναιτωλικός

Super League 1 14 Μαΐου 2024, 20:52

Αντίο σε δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θ’ αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό εκφράζει ο Παναιτωλικός. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Μαλή και Αγγελο Τσιγγάρα.

Corgress Stagakis

Η ανακοίνωση από τον Παναιτωλικό:

Δύο δικά μας παιδιά, ο Αλέξανδρος Μαλής και ο Άγγελος Τσιγγάρας, άρχισαν την πορεία τους από τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού, έγιναν επαγγελματίες και αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ομάδας μας για 7 σεζόν σε 98 αγώνες Super League ο πρώτος, για 6 σεζόν σε 106 αγώνες Super League ο δεύτερος.

Αποφάσισαν να αναζητήσουν τα επόμενα βήματα της καριέρας τους στο εξωτερικό. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ταυτόχρονα τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν στον Παναιτωλικό. Θα είναι πάντα «δικά μας παιδιά» και θα χαιρόμαστε για κάθε σκαλί που ανεβαίνουν!

digital2000
Nevrakis
pallas""

Rabona ad