Αποχαιρετά Τζεκάκη ο Ρεθυμνιακός

Γ' Εθνική 14 Ιανουαρίου 2021, 17:40

Συλλυπητήριο μήνυμα δίνει στη δημοσιότητα ο Ρεθυμνιακός, αποχαιρετώντας τον Μιχάλη Τζεκάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Τζεκάκης ήταν ένας ιστορικός παράγοντας για το ποδόσφαιρο του Ρεθύμνου, άνθρωπος της διοίκησης της ένδοξης ΕΑΡ και ο συνδετικός κρίκος με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Επί εποχής ΕΑΡ δηλαδή που ήταν από τις κορυφαίες ομάδες στην Κρήτη, μια ομάδα που έγραφε τη δική της διαδρομή και ιστορία στο ποδόσφαιρο, ο εκλιπών πια Τζεκάκης ήταν ο άνθρωπος – κλειδί στη διοίκηση…

Η σχετική ανακοίνωση που δίνεται στη δημοσιότητα έχει ως εξής:

Συλλυπητήριο μήνυμα

Την υποχρέωση του να «αποχαιρετήσει» έναν άνθρωπο που πρόσφερε τα μέγιστα στην ένδοξη πορεία της ΕΑΡ (πρόγονο του Ρεθυμνιακού) τις δεκαετίες 1980-1990, νιώθει η διοίκηση της ομάδας μας. Ο Μιχάλης Τζεκάκης υπήρξε για χρόνια παράγοντας των «κυανολεύκων» και παράλληλα ο συνδετικός «κρίκος» τους με τον βασικό χορηγό της ομάδας, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, προσπαθώντας πάντα η ομάδα της ΕΑΡ να εκπροσωπεί επάξια την πόλη του Ρεθύμνου στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, με την αξιοσημείωτη παρουσία της στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας:

«Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρόσφατα εκλιπόντος Μιχάλη Τζεκάκη και ιδιαίτερα στον γαμπρό του Λεωνίδα Πισκοπάκη μέλους της διοίκησης του.

Ο Μιχάλης Τζεκάκης διετέλεσε επί πολλά χρόνια παράγοντας της ΕΑΡ, στην ένδοξη πορεία της στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο αδαμάντινος, ανιδιοτελής και αναμφισβήτητης τιμιότητας χαρακτήρας του, ταυτόχρονα με την στενή από τα μαθητικά του χρόνια φιλία του με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, αποτέλεσαν τα σημαντικότερα στοιχεία ώστε η οικογένεια Βαρδινογιάννη να του αποδώσει τον ρόλο τους συνδέσμου αυτής, με την ομάδα της γενέτειρας τους της οποίας υπήρξαν οι βασικοί χορηγοί-συντελεστές της μεγάλης πορείας της τις δεκαετίες 1980-1990.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Estrella