Αποχαιρετά ο Μιλούνοβιτς οριστικά

Πλατανιάς | 15 Ιουνίου 2016, 18:07

Παρελθόν για τον Πλατανιά αποτελεί οριστικά ο Λούκα Μιλούνοβιτς. Mέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται ν’ ανακοινωθεί μάλιστα και επίσημα.

Ο Μιλούνοβιτς έχει συμφωνήσει με τον Πλατανιά προκειμένου να αποχωρήσει και το ζήτημα στην ουσία είναι τυπικό. Απομένουν κάποιες δηλαδή τυπικές διαδικασίες προκειμένου οι δύο πλευρές μετά από δύο χρόνια συνεργασίας να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ως εκ τούτου, ο 23χρονος Σέρβος επιθετικός θα αποτελέσει την 7η αποχώρηση από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι, με το κενό του να έχει καλυφθεί ήδη καθώς έχει αποκτηθεί ο Μανούσος.

Να σημειωθεί ότι ο Μιλούνοβιτς, που παραμένει ακόμη άγνωστο πού θα συνεχίσει την καριέρα του και αν θα είναι σε κάποιον άλλο ελληνικό σύλλογο ή σε ομάδα του εξωτερικού, είχε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο που έχει κριθεί στον Πλατανιά ασύμφορο. Ουσιαστικά πρόκειται για τον πιο υψηλά αμειβόμενο -μέχρι τώρα ασφαλώς- παίκτη της ομάδας, αλλά πλέον αυτό δεν θα υφίσταται.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια εξέλιξη αναμενόμενη και απομένει η τυπική ανακοίνωση για την επιβεβαίωση ή την επισφράγιση της αποχώρησής του. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad