Από Τρίτη για ΠΑΟΚ

Πλατανιάς | 11 Δεκεμβρίου 2017, 18:42

Την Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία στον Πλατανιά για το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό. Αυτή τη στιγμή, σίγουρα το ενδιαφέρον πέφτει στις μεταγραφές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι κανένας... νέος παίκτης δεν πρόκειται για αγωνιστεί στο τελευταίο ματς για το 2017 σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά, λοιπόν, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς δεν “κουβαλά” προβλήματα από το ματς της Νέας Σμύρνης. Βέβαια, με τον Πανιώνιο υπήρξε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής το οποίο αφορά τον Παπανικολάου και για το λόγο άλλωστε αυτό πήρε τη θέση του στην αποστολή ο Γκρζέλτσακ, αφού ο 20χρονος επιθετικός έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. 

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς έχει σίγουρα ένα νέο πολύ δύσκολο έργο μπροστά του, παίζοντας ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και δείχνει πολύ δυνατή. Ο ΠΑΟΚ είναι… ΠΑΟΚ και, αναμφίβολα, ο Πλατανιάς δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για να μπορέσει σε αυτό το ματς ν’ αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αν και είναι γεγονός ότι παρουσιάζεται σαφέστατα βελτιωμένος στα τελευταία δύο παιχνίδια.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad