«Από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ ο Κόνιαρης»

Μπάσκετ 31 Δεκεμβρίου 2021, 18:15

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "δικεφάλου" Αντώνη Κόνιαρη, τον οποίο χαρακτήρισε ως «έναν από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στην Ελλάδα».

KTEO Κρήτης

Μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ αποτελεί και τυπικά ο διεθνής Χανιώτης γκαρντ λίγο πριν εκπνεύσει το 2021.

Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Αντώνης Κόνιαρης

Για την απόκτησή του καθώς για το τι περιμένει από τον Χανιώτη γκαρντ μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο άλλο απόκτημα του “δικεφάλου”, τον Γιάννη Κουζέλογλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από τη στιγμή, που ανέλαβα την ΑΕΚ, τον Ιούνιο του 2021, βάλαμε ως βασικό στόχο στο πλάνο μας τη δημιουργία ενός Ελληνικού κορμού -με τον οποίο ο κόσμος μας θα ταυτιστεί μαζί του- για τα επόμενα δύο-τρία χρόνια, αλλά και περισσότερα.

Γι’ αυτό το λόγο αποκτήθηκαν παίκτες, όπως ο Φλιώνης, ο Πετρόπουλος, ο Φιλιππάκος. Και τώρα προστίθενται οι Κόνιαρης και Κουζέλογλου, οι οποίοι συναποτελούν το επιστέγασμα αυτής της συντονισμένης προσπάθειας, αλλά και την επιβεβαίωση της φιλοσοφίας μας για μία ΑΕΚ πολύ δυνατή και πολύ συμπαγή.

Για να υλοποιηθεί πλήρως αυτό απαιτείται το Ελληνικό στοιχείο να είναι ισχυρό, σταθερό και φυσικά ελπιδοφόρο. Ο Κόνιαρης είναι ένας πόιντ γκαρντ, ο οποίος χαρακτηρίζεται για την αμυντική του προσήλωση, την οργανωτικότητα και το σουτ.

Πιστεύω, ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ στην Ελλάδα, και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα μας. Ο Κουζέλογλου είναι ο πιο αθλητικός και ίσως ο πιο εξελίξιμος διαθέσιμος ψηλός στην Ελληνική αγορά, με την έννοια ότι μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά σε παραμέτρους στο παιχνίδι μας, που δύσκολα το βρίσκεις σε Έλληνες παίκτες.

Και οι δύο νέοι αθλητές μας αποτελούν πολύ σημαντικές προσθήκες. Και δεν σταματάμε εδώ. Η προσπάθεια του Οργανισμού να ενισχυθεί η Ομάδα με προσήλωση πάντα στο πλάνο ετών, που σχεδιάσαμε, θα είναι διαρκής. Για να γίνει αντάξια του επιπέδου, που αρμόζει στο όνομα και την ιστορία της.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό κορμό παικτών, με τον οποίο ο κόσμος της ΑΕΚ “θα δεθεί” μαζί του και θα το χαίρεται. Εύχομαι με την ευκαιρία Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Με υγεία και προσοχή να ξεπεράσουμε τα δύσκολα…»

Rabona ad