Από τον Βασιλόγιαννη η “σκυτάλη” στον Ανδρέου

Χανιά | 29 Μαΐου 2021, 20:20

Ταχύτατα κινούνται τα Χανιά εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, ανακοινώνοντας και τη δεύτερη κίνησή τους που αφορά το δυναμικό της ομάδας.

Επειτα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη η διοίκηση της χανιώτικης ομάδας έδωσε τα χέρια και με τον Βαγγέλη Ανδρέου. Ο 30χρονος αμυντικός παρατείνει την παρουσία του στα Χανιά για τρίτη σερί χρονιά (και 4η συνολικά αφού μέτρησε στο παρελθόν και μια σεζόν στον ΑΟΧ). Τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσε έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ανδρέου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 24 συμμετοχές στο κέντρο της άμυνας, ενώ συνολικά από την αγωνιστική περίοδο 2019-20, που αγωνίζεται στην ομάδα μας, έχει 44 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Επειτα από την ανανέωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ Χανιά ο 30χρονος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στα Χανιά. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά στον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο να πετύχει τους στόχους της».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad