Από τον Πλατανιά στον Αστέρα Τρίπολης ο 13χρονος Ζόγκου – Ποιος είναι

Πλατανιάς | 2 Σεπτεμβρίου 2022, 14:02

Ποδοσφαιριστής ο οποίος αναδείχτηκε στις ακαδημίες του Πλατανιά ανήκει πλέον στον Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για τον Ματίας Ζόγκου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννηθείς το 2009 και θεωρείται πολυσύνθετος, αφού αγωνίζεται σε πολλές θέσεις τόσο στο κέντρο όσο και στην επίθεση. Συγκεκριμένα, είναι παίκτης που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια ως αμυντικός μέσος και επιτελικός χαφ αλλά και ως εξτρέμ.

Ο Ζόγκου επιλέχθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης πριν από λίγο καιρό, καθώς αναγνωρίστηκε το ταλέντο και οι δυνατότητές του. Αναμένεται από την μεθεπόμενη σεζόν ουσιαστικά να μεταπηδήσει στις ακαδημίες του Αστέρα, καθώς για το χρόνο που ακολουθεί θα παραμείνει με τη μορφή του δανεισμού στον Πλατανιά.

Για τον παίκτη είχε επιδείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΚ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πλατανιά το 2015, όταν ήταν 6 ετών, με το ταλέντο του να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα, με την ευκαιρία της μεταπήδησής του στον Αστέρα Τρίπολης δημιουργούνται οι προϋποθέσεις στον Πλατανιά στο να έχει αναπτύξει τους τελευταίους μήνες μία πολύ καλή συνεργασία με τους Αρκάδες με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συνέχεια για τις δύο ομάδες.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad