Από τον Παναθηναϊκό στην Πάρμα ο Ζαγαρίτης

Super League 1 15 Ιανουαρίου 2021, 20:33

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Πάρμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Κοντά μισό εκατομμύριο θα βάλει στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την είδηση της μεταγραφής του 20χρονου αμυντικού επιβεβαίωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Είπε επί λέξη:

«Δυστυχώς ναι. Η είδηση είναι ότι έφυγε ο Ζαγαρίτης και αυτό με θλίβει. Έψαξα να δω πως θα μπορούσα να τον προωθήσω, αλλά εκείνος επέλεξε έναν άλλο δρόμο. Σέβομαι την επιλογή του Ζαγαρίτη, χωρίς να είμαι σύμφωνος εγώ με την επιλογή αυτή. Κατανοώ ότι ο παίκτης θέλει να υπερασπιστεί το άμεσο συμφέρον του.

Εμείς είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου. Η επιλογή του Ζαγαρίτη δεν συνάδει με την επιλογή του συλλόγου. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και κάθε καλό, αλλά δεν είμαστε σύμφωνοι με αυτή την απόφαση. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που θα έχουν μεγαλύτερη δυναμική και επειδή η… Ακρόπολη είναι κλειστή και δεν έρχονται όλοι εδώ.»

Η μετακίνηση αυτή θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό 490.000 ευρώ. 200.000€ το κόστος της μεταγραφής και 290.000€ το ποσοστό από τα τροφεία εκπαίδευσης του νεαρού μπακ (ένα ποσό δικαιούται και η πρώτη ομάδα του, ο Κιθαιρών Καπαρελίου της Βοιωτίας).

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης βρίσκεται για τρίτη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Την πρώτη χρονιά δεν αγωνίσθηκε με την ανδρική ομάδα, πέρυσι κατέγραψε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχει ήδη δώδεκα.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania