Από τον ΟΦΗ στον Εργοτέλη ο Μιράσι

ΟΦΗ ΕΠΣΗ | 27 Οκτωβρίου 2022, 18:37

Ο 18χρονος τερματοφύλακας Αντόνιο Μιράσι "μετακόμισε" από την Κ19 του ΟΦΗ στον Εργοτέλη, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Εργοτέλης επιχειρεί νέα (επαν)εκκίνηση έπειτα από τις δυσάρεστες εξελίξεις που υπήρξαν με την αποχώρηση από τη Super League 2 και τη μη δήλωση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική.

Εργοτέλης: Μαζί ονειρευόμαστε ξανά!

Λίγο πριν το φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου απέκτησε τον 18χρονο τερματοφύλακα και το κοινοποίησε μέσω ανακοίνωσης, η οποία αναφέρει:

«Τον 18χρονο τερματοφύλακα Antonio Mirashi απέκτησε ο Εργοτέλης, με ελεύθερη μεταγραφή, λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο ποδοσφαιριστής ανήκε, μέχρι πρότινος, στην ομάδα Κ19 του ΟΦΗ όπου πέρυσι είχε μία γεμάτη, από συμμετοχές, αγωνιστική σεζόν. Έχει αγωνιστεί επίσης στην ομάδα Κ17 του ΟΦΗ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ρωμανό.»

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συμμετέχω στο νέο ξεκίνημα που κάνει ο Εργοτέλης. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έχουμε μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και να βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Μου αρέσει πολύ το κλίμα που έχω συναντήσει στην ομάδα. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Το Σάββατο, καθώς και σε κάθε αγώνα, περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας να μας στηρίξει και να μας δώσει ώθηση.»

Estrella
Nymfi-Restaurant
Crepaland Greece

Rabona ad