Από τον ΟΦΗ στις Αβαντίδες η Κοκοτσάκη

Ποδόσφαιρο Γυναικών Εκτός συνόρων | 30 Ιουλίου 2021, 16:03

Η Μαρία Κοκοτσάκη θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μία από τις ομάδες που ξεχώρισαν την προηγούμενη σεζόν στην Α’ Γυναικών.

Η Ηρακλειώτισσα μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τις Αβαντίδες Χαλκίδας, που βρέθηκαν πέρσι στον δρόμο του ΟΦΗ και με εκπληκτική πορεία έφτασαν ως τον τελικό, όπου και ηττήθηκαν από την κορυφαία ομάδα του γυναικείου ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση.

Η ομάδα της Χαλκίδας ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για τη συνεργασία στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Avantes WFC Chalkida ανακοινώνουν την τρίτη φετινή τους μεταγραφή και την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία Κοκοτσάκη.

Η Μαρία γεννήθηκε στις 19/7/1992 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Είναι η πρώτη φορά που αφήνει το πανέμορφο νησί της Κρήτης, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Ανάληψη Χερσονήσου και ΟΦΗ, όπως επίσης έχει διατελέσει και μέλος της Εθνικής ομάδας.

Η Μαρία, μας έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της ομάδας μας…

“Είμαι χαρούμενη που έρχομαι στην Χαλκίδα και στην ομάδα των Αβαντίδων η οποία έχει υψηλούς στόχους και την φετινή χρονιά. Η επιμονή των παραγόντων το να υπογράψω στις Αβαντίδες ήταν έντονη και αυτό με έκανε ακόμα πιο εύκολα να πάρω την απόφαση. Εύχομαι υγειά σε όλες τις συμπαίκτριες μου και είμαι σίγουρη ότι θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.


Rabona ad