Από τον Ελ. Βενιζέλο στον Πανναξιακό η Αργυρού

Στίβος | 5 Νοεμβρίου 2022, 10:00

Η Μαρίτα Αργυρού ανήκει πλέον στο δυναμικό του Πανναξιακού, έπειτα από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον Γ.Σ. "Ελ. Βενιζέλο".

KTEO Κρήτης

Η 23χρονη αθλήτρια από τη Μυτιλήνη είχε βρεθεί στον χανιώτικο σύλλογο το 2018, με μεταγραφή από την τοπική Αθλοκίνηση. Θεωρείται από τις κορυφαίες πλέον στα 400μ. και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας, με συμμετοχή και στην 4Χ400μ.

Μαζί με την Αργυρού η ομάδα της Νάξου ανακοίνωσε κι άλλες σημαντικές προσθήκες, με αυτές των Ανδριάνας Φέρρα και του Ιερόθεου Δρίτσα, από τον Ολυμπιακό, να ξεχωρίζουν.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο., βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κόσμο της Νάξου τις ακόλουθες σημαντικές μεταγραφές του τμήματος στίβου του συλλόγου.

•ΦΕΡΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ (πρωταθλήτρια 400μ., 200μ. μέλος Εθνικής ομάδας με συμμετοχές σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και στη σκυταλοδρομία της Εθνικής στα 4Χ400μ.) από Ο.Σ.Φ.Π.

•ΔΡΙΤΣΑΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (πρωταθλητής 400μ. , 400μ. εμπόδια, μέλος Εθνικής ομάδας, συμμετοχή στα 4Χ400 μ. της Εθνικής) από Ο.Σ.Φ.Π.

•ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΜΥΡΤΑ (πρωταθλήτρια 400μ., μέλος Εθνικής ομάδας, συμμετοχή στα 4χ400μ. της Εθνικής) από ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

•ΜΑΓΚΑΝΑΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ , ΖΑΚΟ ΤΖΟΑΝΝΑ ( πρωταθλήτριες της Κ18 ) , ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ, ΚΑΡΑΠΑΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ( πρωταθλητές της Κ16) από ΝΑΞΙΑΚΟ Γ.Σ.

•ΚΕΒΟΡΚΙΑΝ ΕΛΕΝΗ – ΜΑΝΩΛΙΑ (πρωταθλήτρια Κ14 ) από Α.Ο. ΦΙΛΟΘΕΗ

Πιστεύουμε ότι οι μεταγραφές αυτές θα βοηθήσουν στη σημαντική ενίσχυση και ενδυνάμωση της ομάδας στίβου του συλλόγου ενώ θα αποτελέσουν και πρότυπο για τους μικρούς αθλητές των ακαδημιών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας που βοηθούν το τμήμα.

​​​​​Για το Δ.Σ.
​ Ο Πρόεδρος ​ Ο Γεν. Γραμματέας Ο Έφορος στίβου​

​Πολυχρονάκος Ιωάννης​ Στεφάνου Νικόλαος Τομπάς Πλάτων

manolikakis

Rabona ad