Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε στην πρωταθλήτρια Ιταλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Σε περίπτωση που η Ιντερ μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία του στα τμήματα υποδομής τότε διατηρεί το δικαίωμα της πλήρους μεταγραφής του.
Η ανακοίνωση του Ατρομήτου είναι η εξής:
H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ για την παραχώρηση του 16χρονου κεντρικού αμυντικού, Χρήστου Αλεξίου με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος.
Ο παίκτης θα παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και οι «νερατζούρι» διατηρούν το δικαίωμα της πλήρους μεταγραφής του, εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη στο διάστημα της παραμονής του στις Ακαδημίες.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει την Ίντερ για την ομαλή πορεία των διαπραγματεύσεων και για τη συνεργασία, ενώ θέλει να ευχηθεί στον Χρήστο υγεία και κάθε επιτυχία.










