Από τον Αστέρα Τρ. στη Μίλαν ο Ψεύτης

Super League 1 22 Ιουνίου 2021, 14:16

Την πώληση του 17χρονου τερματοφύλακα, Φώτη Ψεύτη, στην ομάδα της Μίλαν γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Αστέρας Τρίπολης.

Πρόκειται γενικότερα για ένα πολύ σημαντικό γεγονός συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα το νεαρό τερματοφύλακα ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και πλέον εντάσσεται στη Μίλαν.

Η ανακοίνωση από τον Αστέρα είναι η εξής:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την πώληση του Φώτη Ψεύτη στην Milan, η οποία ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Αισθανόμαστε περήφανοι για την εξέλιξη του Φώτη Ψεύτη, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου: “Ακόμη ένα παιδί του ΑΣΤΕΡΑ άνοιξε τα φτερά του για το υψηλότερο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι. Αφενός για την εξέλιξη ενός παιδιού που μεγάλωσε στον σύλλογό μας και αφετέρου για τη συνεργασία με ένα από τα πιο σπουδαία club παγκοσμίως, όπως είναι η Milan.

Ευχόμαστε στον Φώτη καλή σταδιοδρομία, κάθε επιτυχία στην καριέρα του και ελπίζουμε ότι τα εφόδια του ΑΣΤΕΡΑ θα τον οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Εμείς θα συνεχίσουμε με συνέπεια και μεγάλη ευθύνη να στηρίζουμε τη δουλειά στις Ακαδημίες μας και να δίνουμε προοπτική σπουδαίας καριέρας στα νεαρά παιδιά που μάς εμπιστεύονται”.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad